Meddig nyomnád el a megérzésed?
Gyerekem új különórán vesz részt, nehéz volt bejutni, csak ez az egy lehetősége van, a pasi nagyon jó abban, amit csinál.. és a hideg kiráz tőle.
50es férfi, folyamatos erős szemkontaktust tart, közel megy az emberhez és olyan tolakodó/bizalmaskodó. Vicceskedő-érintős fajta, egyből bekapcsolt a vészjelzőm szexuális ragadozóra. Több más tanárhoz jár/járt a gyerekem, egyiknél se merült fel bennem, teljesen nyugodt voltam. A gyerekem nem érzékelte szerintem, csak hogy sok neki, kerülte a tekintetét, ahogy én is, és én automatikusan hátráltam. Egyikünkhöz sem ért, csak akart, de visszavett. De csak ilyen viccesnek álcázva..Utálom az ilyen embereket, csak rossz tapasztalatom van vele ilyen témában, aki nem tisztel személyes teret..
Előttem egy apukával beszélt, a lányával is teljesen más volt, ott eleve visszavett kicsit, tartotta a távolságot, de ott is erős szemkontaktus ment, egyszerűen túl erős, illetve kb több figyelemmel cseveg a gyerekkel, mint a felnőttel, aki épp beíratta.
Borzalmas rossz érzésem van, hogy ketten lesznek és nincs ott más a közelben, zárt ajtók. A gyerekemnek nincs ilyen rossz érzése, nem tudja mihez kötni, csak mondta, hogy fura kicsit, minek néz ennyire és jön közel, nagyon feszült lett, a földet bámulta, nem mert ránèzni. Neki ugye nincs viszonyítási alapja, hogy ez mit jelent, csak nem nagyon merte vele felvenni a szemkontaktust, meg megnyílni, mert “sok neki” a férfi. Más férfi edzőknél, tanárokkal nem volt ilyen gondja, ahogy nekem sem, a legutóbbit pl nagyon bírta, de ott minden más férfi is szimpi volt neki/nekünk.
Nem tudom kikerülni, lecserélni, vagy abbahagyja az előző két év munkáját a gyerek vagy megpróbáljuk vele. Így is mázli, hogy bejutottunk, mert lett egy üresedés. Nem vagyok biztos benne, hogy a gyerekem szólna, ha valami lenne, nem beszéltünk mèg szexuális zaklatásról, totál gőze nincs róla, vagy egyáltalán felfogná-e időben, hogy máshol/máshogy nyúl hozzá, akár csak az állánál vagy a hátánál, felnőttként lehet érezni, ha az más, nem is kell hozzá megfogni az ember mellét, már, ha úgy simítja végig az állívet, gerincet.. fszom, nagyon ideges vagyok.
Iszonyú veszélyesnek tartom, mert ketten lesznek, senki a közelben, lazán tagadhat, hogy arra az érintèsre szükség volt, meg amúgy se volt benne semmi. Legalább 5x elmondta, hogy neki is vannak gyerekei, de ettől nem lesz más, inkább bizarr volt, mintha bebiztosítaná magát, hogy szülőként sérthetetlen, 50 felett mindenkinek vannak gyerekei, ráadasul más nem beszél a magánéletéről, nem is tartozott ide.
Nem tudok aludni a helyzettől, pedig még nem is történt semmi. Más vele foglalkozó férfitól eddig nem féltettem a gyerekem, kicsit sem volt rossz érzésem, fel sem merült, pedig vagy 5en foglalkoztak vele az évek alatt kettesben. Mit tennél a helyemben? Tudom, hogy csak ellenszenvet ébreszt, de nekem sok rossz élményem volt, mindegyik ember ez a típus volt, aki vállat/hátat/derekat/kezet akar bizalmaskodóan érinteni az ismeretség elején és folyamatosan bámul. Az átlagosnál jóval szebb gyerek voltam és a lányom is így van ezzel. Nagyon féltem.
"Amúgy sem normális egy kicsinek tegezni egy 50es embert pár perc után"
A sztori elején még kicsi, aztán meg már serdül. Milyen gyorsan nőnek a gyerekek. :D
Kérdező!
Alap információkat hagytál ki!!
Hány éves a gyerek? Milyen óra ez,hogy nem mehetsz be?
Én még a zeneórát is végigültem bent! (Klarinét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!