Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig nyomnád el a megérzésed?

Meddig nyomnád el a megérzésed?

Figyelt kérdés

Gyerekem új különórán vesz részt, nehéz volt bejutni, csak ez az egy lehetősége van, a pasi nagyon jó abban, amit csinál.. és a hideg kiráz tőle.

50es férfi, folyamatos erős szemkontaktust tart, közel megy az emberhez és olyan tolakodó/bizalmaskodó. Vicceskedő-érintős fajta, egyből bekapcsolt a vészjelzőm szexuális ragadozóra. Több más tanárhoz jár/járt a gyerekem, egyiknél se merült fel bennem, teljesen nyugodt voltam. A gyerekem nem érzékelte szerintem, csak hogy sok neki, kerülte a tekintetét, ahogy én is, és én automatikusan hátráltam. Egyikünkhöz sem ért, csak akart, de visszavett. De csak ilyen viccesnek álcázva..Utálom az ilyen embereket, csak rossz tapasztalatom van vele ilyen témában, aki nem tisztel személyes teret..

Előttem egy apukával beszélt, a lányával is teljesen más volt, ott eleve visszavett kicsit, tartotta a távolságot, de ott is erős szemkontaktus ment, egyszerűen túl erős, illetve kb több figyelemmel cseveg a gyerekkel, mint a felnőttel, aki épp beíratta.

Borzalmas rossz érzésem van, hogy ketten lesznek és nincs ott más a közelben, zárt ajtók. A gyerekemnek nincs ilyen rossz érzése, nem tudja mihez kötni, csak mondta, hogy fura kicsit, minek néz ennyire és jön közel, nagyon feszült lett, a földet bámulta, nem mert ránèzni. Neki ugye nincs viszonyítási alapja, hogy ez mit jelent, csak nem nagyon merte vele felvenni a szemkontaktust, meg megnyílni, mert “sok neki” a férfi. Más férfi edzőknél, tanárokkal nem volt ilyen gondja, ahogy nekem sem, a legutóbbit pl nagyon bírta, de ott minden más férfi is szimpi volt neki/nekünk.

Nem tudom kikerülni, lecserélni, vagy abbahagyja az előző két év munkáját a gyerek vagy megpróbáljuk vele. Így is mázli, hogy bejutottunk, mert lett egy üresedés. Nem vagyok biztos benne, hogy a gyerekem szólna, ha valami lenne, nem beszéltünk mèg szexuális zaklatásról, totál gőze nincs róla, vagy egyáltalán felfogná-e időben, hogy máshol/máshogy nyúl hozzá, akár csak az állánál vagy a hátánál, felnőttként lehet érezni, ha az más, nem is kell hozzá megfogni az ember mellét, már, ha úgy simítja végig az állívet, gerincet.. fszom, nagyon ideges vagyok.

Iszonyú veszélyesnek tartom, mert ketten lesznek, senki a közelben, lazán tagadhat, hogy arra az érintèsre szükség volt, meg amúgy se volt benne semmi. Legalább 5x elmondta, hogy neki is vannak gyerekei, de ettől nem lesz más, inkább bizarr volt, mintha bebiztosítaná magát, hogy szülőként sérthetetlen, 50 felett mindenkinek vannak gyerekei, ráadasul más nem beszél a magánéletéről, nem is tartozott ide.

Nem tudok aludni a helyzettől, pedig még nem is történt semmi. Más vele foglalkozó férfitól eddig nem féltettem a gyerekem, kicsit sem volt rossz érzésem, fel sem merült, pedig vagy 5en foglalkoztak vele az évek alatt kettesben. Mit tennél a helyemben? Tudom, hogy csak ellenszenvet ébreszt, de nekem sok rossz élményem volt, mindegyik ember ez a típus volt, aki vállat/hátat/derekat/kezet akar bizalmaskodóan érinteni az ismeretség elején és folyamatosan bámul. Az átlagosnál jóval szebb gyerek voltam és a lányom is így van ezzel. Nagyon féltem.

szept. 6. 23:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%

Ha tiszta stressz lennék, mint te, be se íratnám. Te már eldöntötted, hogy pedofil. Akkor minek dobod oda gyereked...

Mondjuk azt se értem, ha megbeszélted a gyerekkel és neki is "sok", miért kéne megvárni, hogy szóljon? Simán megkérdezhetnéd az 1 óra után is, mi volt hozzáért-e Pista bácsi stb.

szept. 6. 23:43
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Csak az nem derül ki, hogy mit oktat? Mert ha pl torna, ott mindenképp hozzá kell érnie, de ha pl zongora, ott már nem.

Egyébként te már eldöntötted (amikor egyáltalán nem biztos), így ha beadod, mindig csak ideges leszel.

szept. 7. 00:35
 3/25 anonim ***** válasza:
93%

Én így nem adnám be. Sose leszel nyugodt. A gyerek beszámolója se fog megnyugtatni mert mi van ha nem meri elmondani stb.

A gyereknek se szimpatikus, így szerintem semmi értelme.

Nem tudom mi lehet ez a sport, meg hogy két év munkája menne kárba...miért mi a cél? Nem muszáj versenyezni.

Esetleg messzebb járni edzésre, ha tényleg ennyire fontos.

szept. 7. 01:43
 4/25 anonim ***** válasza:
92%

Ennyi alapján egy csomó ismerősöm pedofil.

De jó is lesz az "az átlagosnál jóval szebb gyerekbem" elültetni a beképzeltséget, meg a paranoiát.

Ha rettegnék nem iratnám be, vagy keresnék alternatívát, esetleg beszélnék más tanítványok szüleivel, ha már ilyen nehéz hozzá bekerülni, biztos, biztos, hogy volt/van. Vagy megoldanám, hogy ott maradok. Ültem végig kétórás táncpróbákat olvasgatva, hogy este ne kelljen egyedül hazajönnie a gyereknek (tömegközlekedés, vidék).

szept. 7. 04:25
 5/25 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem beképzeled magadnak ezt.

Nem is ismered a hapsit, és meggyanusitod, hogy szexuális ragadozó

Egyébként a gyereked hány éves, hogy szerinted nem szólna, ha baj van?

szept. 7. 06:33
 6/25 A kérdező kommentje:

Nem ülhetek be, mert akkor zavarnám az órát..

Nagyon ügyesen el tudom nyomni a megérzéseim, ès ja, totál stresszes leszek heti 2x. Megnéztem mindent róla a neten, semmi sem utal ilyesmire, de persze ezek nem is szoktak kiderülni. Nem pedofil, a lányom már serdül, de ettől mèg gusztustalan. Szerintrm szexuális ragadozó, aki azt élvezi, ha hatalma van feletted, vicceskedik és elmossa a határokat, a férfiak egy része ilyen, itt-ott érint, mintha nem lenne jelentősége. Nem is tudom ki szerint normális, ha 10 perc beszélgetésnél már hozzádér ok nélkül egy idegen, de igazából látni kellett volna. Nem tudok beszélni azzal az iskolással, aki abbahagyta, nem is mondaná el, nagyon beteges is lenne. Egy kollégájával beszélek majd, milyen ember is, milyenek, akik hozzá járnak.

A képei egy részétől a frász kitör, a régieken normálisnak látszik.. amint nézem 45 felett lett szülő, 50 felett is egyszer, a legkisebb gyereke max két éves. Sokkal fiatalabb feleség, nagy baráti kör, aktív, fiatalos életvitel.

Valami olyat kellene mondanom, amitől távolságot fog tartani és nem próbálkozik. Nyilván kibírja az egész életét úgy, hogy van, akiket békén hagy, az apukával is más volt, de annyira erős és nyomulós és sok volt, hogy ösztönösen hátráltam/hátráltunk.

Nincs más lehetőség, már mindenki foglalt a környéken, vagy ez, vagy abbahagyja, meg fogjuk próbálni.

“ De jó is lesz az "az átlagosnál jóval szebb gyerekbem" elültetni a beképzeltséget, meg a paranoiát.”

Egyszer belenyúlt egy random férfi a szájába a zebrán, nem is vettem észre, épp siettünk át, majd kiáltott, hogy mennyire szép gyerek. Azt se tudtam ki volt, a gyerekem kérdezte, miért nyúlt bele a bácsi a szájába, aki megdicsérte. Meg hát a világ tele van ilyenekkel. Totál mást élek/élünk meg, mint a legtöbben, jó és rossz értelemben is. Pl megálltak idegen emberek, mikor siettünk, és kérdezték, hova megyünk. Akivel gyerek volt, ahhoz beszálltunk és elvitt egy darabon. Ez már többször előfordult. Mindig férfiak, vagy jó, vagy rossz a vége. Volt hogy bedobtak levelet, hogy láttak, és van-e kedvem vele ismerkedni. Nem tudtam ki az, nyilvàn nem reagáltam. Rengeteg ilyen van/volt, így nőttem fel, és így nő fel a gyerekem is. Mindig van valami, szerencsére már kezdek kiöregedni így 40 felé, de a gyerekemen érzem, hogy sűrűsödik, sokan nézik és nagyon féltem. Ez az ember meg kifejezetten ijesztő. Nem azt mondom, hogy mind ilyen, nagyon sok normális férfihoz volt szerencsénk eddig sport és zene alatt, de ez a férfi.. francba. Szerintem beszélek vele, és elejtem, hogy nagyon figyelek a gyerekre és mindent meg szoktunk beszélni- el szokott mondani, és így viccesen mondom majd, hogy remélem csak jókat hallok, mint az előzőekről. Aztán meg jelzem, hogy a távolabbi tanár-diák viszonyhoz van szokva, mert az előzőeket is nénizte/bácsizta(a húsz évest is), a suliban is ezt várja mindenki, mert már nagyon(ott már figyelni kell a magázódásra), ezért örülnék, ha mégsem tegeződnének, hanem x bácsi maradna.

Amúgy sem normális egy kicsinek tegezni egy 50es embert pár perc után, nem baráti viszonyban vannak.

szept. 7. 06:36
 7/25 anonim ***** válasza:
76%
Beteg vagy, kezeltesd magad!
szept. 7. 06:58
 8/25 anonim ***** válasza:
67%

Mi ez az óra? Mert ha nem valami mentális vagy fizikai egészségfejlesztés, ami nélkül súlyosan elmaradna a későbbiekben, hagynám. Az, hogy később tanul meg szépen csellózni vagy később tanul meg norvégul, az rohadt mindegy. 10 év múlva nem lesz jelentősége, de annak, hogy a fura bácsi furán ért hozzá, örökre nyoma marad.

Lehet nem pedofil, de a kérdező által leírt jelenség nagyon gyakori, és engem úgy is mindig irritált és irritál most is, hogy csúnyább nő vagyok, és így IS bőven talált már be nem egy alak, aki egyszerűen nem tudja hol a határ. Nálunk az óvónénik is folyamatosan kérdés nélkül simogatják meg ölelgetik a gyerekeket, csak ők ugye nők, ezért senkit nem érdekel. Rám néztek furán, mikor kértem, hogy kicsit hagyják a fiam, mert ő ezt nem szereti. Húzza el magát, és nem érti, hogy miért csinálják, hisz én ugye tiszteletben tartom, ha nem akar ölelést.

szept. 7. 07:02
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Stílus alapjan nekem a pár nappal ezelőtti megsérült gyerek/feljelentés ugrott be. Mesék.
szept. 7. 07:04
 10/25 anonim ***** válasza:
88%

Mi van ??

Szerintem is csak te tolod túl, érezni a válaszodon.

Meggyanusitani valakit aki nem is ismersz, a képei alapján elég meredek.

Inkább ezt ne reklámozd, ne csinálj felesleges problémákat szerencsétlen embernek

szept. 7. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!