Bejött a megérzésed a baba nemét illetőleg?
Figyelt kérdés
2. gyermekünket várjuk, az első kisfiú. most nem csak hogy lányt szeretnénk, nekem is és a férjemnek is annyira kislány a megérzésünk, hogy szinte "lehetetlennek" tartjuk, hogy fiú legyen. aki hasonlóan érzett, bevált?2014. szept. 8. 19:18
1/7 anonim válasza:
Elsönél fiut éreztem, lány kett. Másodiknál lányt éreztem lány lett. Harmadiknál fiut éreztem fiu is lett:)
Mikor fog kiderülni hány hetes vagy? Majd írd meg ha kiderül :)
2/7 A kérdező kommentje:
jövőhéten megyek a 16 hetes ultrahangra, remélhetőleg mondanak már valamit. a kisfiamat 12 hetesen biztosra mondták :)
2014. szept. 8. 19:26
3/7 anonim válasza:
Mindkettőnél bejött. Elsőre kislányt szerettem volna,de mindig kisfiúval álmodtam,éreztem,hogy fiú lesz. Fiú lett :) másodszor úgy voltam vele,hogy mindegy mi lesz,örülünk. Az álmaimban kislány volt,most is bejött,mert kislány lesz,3 sima és egy 4D uh is megerősítette. Érdekesek ezek a megérzések,persze van,hogy mégsem jön be,de nekem bejött. Remélem Neked is ;)
4/7 anonim válasza:
Lany ereztem, sot akarki a csaladbol ramnezett lanyt josolt, mindenki azt mondta tuti lanyunk lesz. Es lam az is lett. :-)
Szurkolok h bejojjon a megerzesed. :-)
5/7 anonim válasza:
Fiút szerettem volna,és úgy éreztem kisfiú,kisfiam is lett,másodszorra lányt szeretnék majd remélem a megérzésem is azt súgja majd és lány is lesz,persze tudom fő az egészség,ez igaz,de akkor is nagyon vágyom egy kislányra
6/7 anonim válasza:
Ahogy teherbe estem éreztem,h fiú..aztan àlmodtam lánnyal 3x is:))engem ez sem erdekelt tudtam,h fiú..mar 100%,hogy fiú lesz biztosra mondtak minden ultrahangon,szal.nekem bejött:))26hkm
7/7 anonim válasza:
Teljesen biztos voltam benne, hogy fiú lesz és lány lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!