Volt olyan megérzésetek a terhesgondozás során, hogy a férfiorvosod nem csak páciensként, hanem nőként is tekint rád?
Nem. Sőt!!!! Nem Mo-n élünk. Tudom, hogy a fődoki beszél magyarul de soha nem szól hozzám csak angolul. Szeretem a mentalitását. Precíz és nem aranyoskodik ugyanakkor érti a humort.
Ő a doki én meg a székletrekedéssel küszködő kismama...romantikus. :o)
Ez valószínűleg a te érzésed.
A nők gyakran néznek nőorvosukra férfiként. Ennek oka pedig a bizalom, amit irántuk éreznek, és az, hogy intimnek mondható közelségbe kerülnek velük a vizsgálat során.
Figyeld meg, a dokik kerülik a szemkontaktust pl. a mellvizsgálat során. Pont a "másféle" intimitás elkerülése érdekében. (is)
Lehet hogy rossz példa de szerintem igy gondolkozhatnak mint. pl. a zöldséges: szép alma, fonnyadt alma de egésznap ezt árulom és meg nem enném:-)
Valószínű megállapítja hogy csinos jól ápolt intelligens vagy de soha nem nyulna hozzád egy ujjal sem (ugy:-)))!
Az én dokim egy nagyon szimpatikus, megbízható, humoros, helyes, fiatal pasi! Velem egykorú kb. és végig éreztem a vizsgálatok alatt, hogy ő is szimpatizál velem. Amikor "megszültünk", nagyon büszke volt, hogy milyen szép lett a gyerek :-D A 6 hetes kontrollon külön kijött megnézni, hogy még mindig nagyon szép. És ennyi.
Szerintem minden gyerek egy kicsit "a sajátjuk", és ez egy nagyon jó hozzáállás. Kicsit én is úgy érzem, hogy "övé" is a gyerek :-D De csak annyiban, hogy a születésénél segített (sokat), hozzám nincs más köze, ezzel tisztában kell lenni egy nőnek, nem szabad keverni a dolgokat/érzéseket.
Ritkán biztos előfordulhat ilyen is, amit leírtál. De ha én bármikor azt éreztem volna, hogy konkrétan flörtöl velem, akkor tuti, hogy inkább más dokit választok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!