Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A legtöbb férfival legalább...

A legtöbb férfival legalább egyszer élete során megtörténik, hogy felcsinál valakit?

Figyelt kérdés
Legyen az feleség, barátnő, élettárs, dugó pajti vagy alkalmi hölgyemény.

szept. 6. 10:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%

A legtöbbel szerintem nem.

Már ha a "felcsinálás" szót úgy értelmezzük, hogy nem tervezett a gyerek. Lehet, hogy én vagyok túl optimista, de azért a felnőtt emberek többsége szerintem képes védekezni. De elnézve korunk mentális állapotát, valószínűleg egyre több lesz a "felcsinálás".

szept. 6. 12:54
 12/13 anonim ***** válasza:
58%
A legtöbben igen. Nevezhetjük felcsinálásnak, teherbe ejtésnek, teherbe b.szásnak. A legtöbb férfi egy bizonyos kor után valakit igen is felcsinál. (Az már teljesen más kérdés, hogy akarva vagy akaratlanul vagy szerette az illetőt vagy sem.) A lényeg, hogy az anyag célba ért....
szept. 6. 13:30
 13/13 anonim ***** válasza:

A legtöbbel nem történik meg, mert csak egy részük él olyan életet, hogy ilyesmi csak úgy megtörténhet. A tudatosan vállalt, tervezett babát nem sorolom a "felcsinálás" kategóriába.

Aki nem akar véletlenül gyereket csinálni, húzzon gumit (és tanulja is meg rendesen használni).

szept. 8. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!