Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyik gyerekemet másik háziorv...

Egyik gyerekemet másik háziorvoshoz írattam át. Másik kettő maradt. Mit illik ilyenkor vinni a házirvosna? Nem akarom , hogy bántódás legyen.

Figyelt kérdés
szept. 5. 08:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
SEMMIT. Miért kellene bármit is vinni?
szept. 5. 08:52
 2/7 babyboom567 ***** válasza:
100%
A kérdést sem értem.
szept. 5. 08:54
 3/7 babyboom567 ***** válasza:
93%
Hidd el ,hogy SEMMI bántás nem lesz,olyan mértékben vannak túlterhelve a gyerek háziorvosok.A gyereked helyére simán azonnal kb 50 gyereket fel tudna venni a praxisba.
szept. 5. 08:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A gyereket, ha beteg
szept. 5. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A kérdést két szempontból sem értem.

Egyrészt miért kéne bármit is vinni?

Másrészt mi értelme annak, hogy egyik gyerekedet átvitted, a másik kettő meg maradt az előzőnél? Nyilván oka volt annak, hogy azt a gyerekedet átvitted (akár szakmai, akár emberi oka). A másik két gyerekednél ezek miért nem jelentenek problémát?

szept. 5. 10:32
 6/7 A kérdező kommentje:

Mert akit átvittem összetettebb gyerek sok problémával. Sajnos többször félrediagnosztizálta.a msik kettő nagy kamasz...igazolást tud adni vagy esetleg antibiotikumot , ha úgy van. Mint ember szeretem, jófej. De most augusztusban is benézte a kicsi gondját. Másikhoz vittem aki egyből tudta mi a baja. Így atkértem magunk.Régóta érik vele kapcsolatban.

Nekem kellemetlen ezer eve ismerem. Nem akarom "bántani" azért megköszöntem volna a munkáját

szept. 5. 11:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha már meg szeretnék köszönni a munkáját, majd akkor tedd, ha a kamaszok is átkerülnek felnőtt orvoshoz. Akkor majd megköszönöd azt a 18-20 évet egy desszerttel, vagy egy virággal. Addig szerintem teljesen felesleges bármit is vinni.
szept. 5. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!