Egyik gyerekemet másik háziorvoshoz írattam át. Másik kettő maradt. Mit illik ilyenkor vinni a házirvosna? Nem akarom , hogy bántódás legyen.
A kérdést két szempontból sem értem.
Egyrészt miért kéne bármit is vinni?
Másrészt mi értelme annak, hogy egyik gyerekedet átvitted, a másik kettő meg maradt az előzőnél? Nyilván oka volt annak, hogy azt a gyerekedet átvitted (akár szakmai, akár emberi oka). A másik két gyerekednél ezek miért nem jelentenek problémát?
Mert akit átvittem összetettebb gyerek sok problémával. Sajnos többször félrediagnosztizálta.a msik kettő nagy kamasz...igazolást tud adni vagy esetleg antibiotikumot , ha úgy van. Mint ember szeretem, jófej. De most augusztusban is benézte a kicsi gondját. Másikhoz vittem aki egyből tudta mi a baja. Így atkértem magunk.Régóta érik vele kapcsolatban.
Nekem kellemetlen ezer eve ismerem. Nem akarom "bántani" azért megköszöntem volna a munkáját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!