Rossz anyának érzem magam.Nektek mennyi idő volt mire úgy rendesen bele rázódtatok az anyaságba?
4 hónapos a kislányom, mindig is úgy éreztem jó anyuka leszek de úgy érzem egyre bénább vagyok, van, hogy nagyon sok idő mire rájövök épp mi jó neki, hogyan tudom megnyugtani stb.
Van, hogy egyik percben azért nyugszik meg mert felveszem, utana meg sír, mert kézben van. Egyik percben hasa miatt sír, utána meg már éhes.
Van, hogy fogalmam sincs mit csináljak, amivel lefoglaljam, vagy mivel nyugtassam meg.
Van, hogy folyamat beszélek hozzá, de van, mikor egyáltalán nincs kedvem hozzá szolni, aztán persze ő rám mosolyog és olyan bűntudatom lesz, mert várja, hogy hozzá szoljak de néha egyszerűen nem megy, a fáradtság miatt vagy mert épp ideges vagyok valami miatt mert mondjuk másfél óra sírás után tudtam csak megnyugtatni.
Van, hogy elfeljtem neki beadni a vitaminokat annyi minden kavarog a fejembe...
Ő az első gyermekem, annyira vágytam rá, tudtam, hogy néha nagyon nehéz lesz, és vannak akinek sokkal nehezebb. De annyira rossz érzés mikor egyszerűen fogalmam sincs mikor mit csináljak, annyira szerencsétlennek érzem magam, pedig nagyon az elején vagyunk még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!