Mikortòl kezdett a fiatok rendesen beszèlni?
Az én fiamnál semmi komplikáció nem volt, mégis kb.azt hozta, amit a tied. A 2.szülinapján volt pár szava, 2 év 2 hónaposan mondta ki az első kétszavas mondatát: az újszülött kishúgának köszönt, hogy "Szia Anna!" Ez emlékezetes volt.:) Onnantól elég jól beindult a beszéde, de 3,5 fél éves koráig idegenek nem értették, a család igen. Oviban egy-két hét alatt kitisztult neki.
Most 12 éves, teljesen normális gyerek.
2 evesen hova sietetted ?
4 eves kor a hatar a beszedig.
Az enyem 3,5 evesen kezdett bele igazan.
2 év 1 hónapos fiam szavai:
hoppá,bugyi,hinta palinta(hitapaita),hórukk (hókukk),kutya, cica (tita), bácsi (báti), kacsa (katya). Ennyi. Se apa,se anya. A "hoppá" és a "bugyi" kb. egy hónapja megy,a többi az utóbbi 2 napban.
1-es vagyok.
Lányokhoz semmiképp se hasonlítsd, ők általában korábban kezdik. Persze van eltérés, de átlagosan. Az én lányom pl.másfél évesen már 2 szavas mondatokban beszélt. A fiam meg úgy, ahogy fent írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!