Mi a véleményetek az Indira névről?
Figyelt kérdés
Férjemnek nagyon tetszik, én viszont bizonytalan vagyok. Túl idegennek érzem, de hallottam már ennél rosszabb neveket is.
Mi jutna eszetekben ha meg hallanátok ezt a nevet?
szept. 1. 13:16
1/9 kürtőskalácska válasza:
Nekem nem tetszik.
Az hogy India
3/9 anonim válasza:
India jut róla eszembe, könnyen félre érthető.
4/9 anonim válasza:
Indira Gandhi jut róla eszembe természetesen.
6/9 anonim válasza:
Hát nekem Indira Gandhi politikus és Indira Varma színésznő jut eszembe, ahányszor meghallom ezt a nevet. Ha azt hallanám az utcán, hogy egy magyar kislányt szólítanak így, valószínűleg mosolyognék egyet, de nem foglalkoznék különösebben a dologgal. A születésemkor az én keresztnevem is nagyon ritka és szokatlan volt, ma meg a 100 leggyakoribb név között van.
7/9 anonim válasza:
Akkor már inkább Thaifölrd vagy Hanoir
9/9 anonim válasza:
Hangzásra szép, de nem Magyarországra való név, mert idegen, furcsa, egyénieskedő hatást kelt. Ráadásul az emberek legnagyobb részének Gandhi jut róla az eszébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!