Mi a véleményed a Hunor névről?
Nekem sincs bajom a névvel, de én is csak s*ggfej Hunort ismerek mint a 2.válaszoló. Tudom nem névtől függ de egyből ez jut eszembe róla.
Viszont ti nyilván nem így vagytok ezzel és alapból meg egy semleges névnek számít szerintem.
A fiam Hunor, és épp nem s.ggfej. :D Úgyhogy máris van ellenpéldám. :)
Más beceneve is van a családban, de kiskorában Hundusnak hívtuk, a tanárai meg az edzője pedig Huni-nak szólítják sokszor.
Nekem a már általános iskolába fekete bakancsban, hosszú hajjal és nagymagyarország térképes pólóban járó "gyerekek" jutnak róla eszembe. A Huni becenévtől kiráz a hideg, mintha azt mondanánk egy fiúnak, hogy Nuni és még népszerű is.
Inkább a Balázs vagy a Martin.
A lányom ovis csoportjában van egy Hunor, egyelőre nem s.ggfej, nagyon cuki kisfiú. Nekem nincs bajom a névvel, simán vállalható, de annyira nem is tetszik, hogy adjam.
Off: az említett ovis csoportba jött január végén egy új gyerek, és a 3,5 éves lányom újságolta otthon, hogy van új kisfiú, a "Nejkike/Nejgike". Az istenért nem tudtunk rájönni hárman (apuka, nagyfiunk, én) sem, hogy mi lehet a neve a gyereknek. Aztán másnap a faliújságon lévő, jövő havi gyümölcsnaptárból megvilágosodtam. A kissrác neve Nergál...a halottak birodalmának ura :D A becenév pedig, amit nem értettünk, a "Nergike" volt.
Hát szóval ennyit a sz.r becézésekről meg a röhejes nevekről, egyből sokkal jobb fényben tűnik fel a Hunor/Huni, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!