Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerek mellett már soha...

Gyerek mellett már soha többet nem lehet esténként iszogatni? Ti mikor ittatok előszőr miután megszületett?

Figyelt kérdés
aug. 27. 21:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
27%
Másfél éves múlt 2 hónappal a fiam, a terhesség előtt ittam utoljára. Mivel eddig sem hiányzott egyáltalán már nem is fogok többet ezután sem. Van egy csomó cukros lötty el vagyok azokkal buliban, direkt nem szeretném már mérgezni magam még alkohollal is. !!de!! Ettől senkit nem ítélek el aki iszik alkoholt. Ez az én döntésem :)
aug. 28. 12:49
 22/23 anonim ***** válasza:
56%

Mi is pont így vagyunk mint a 6-os válaszoló.Egyszerre évi 1szer ha iszunk egyébként mindig megvan beszélve ki iszik. Mi sem vagyunk az a nagy ivós fajták. A férjem szokott inkább meginni 1-2sört föleg így a nyáron télen meg elvétve nagyon.

Én akkor ittam elösször alkoholt miután már nem szoptattam.

aug. 28. 13:25
 23/23 anonim ***** válasza:
60%

"Nem, nem gondoltam, mert nem ez az általános."

Nem tudom, te hol élsz, de nálunk a családban és baráti körben is mindenhol 2, esetleg 3 autó van (pl. nálunk van az én kis városi autóm, amivel tudok szaladgálni jobbra-balra a belvárosban, könnyen találok parkolót, elektromos, így üzemanyagra nem kell költeni, van a férjem autója és van egy nagyobb SUV, ha utazunk, nyaralunk, kirándulunk).

"akkor az egyik szülõ már eleve be se megy a gyerekkel a kórházba?"

Minek menjen? Sok helyen ráadásul 1 felnőtt kísérő mehet.

aug. 28. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!