Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerek mellett már soha...

Gyerek mellett már soha többet nem lehet esténként iszogatni? Ti mikor ittatok előszőr miután megszületett?

Figyelt kérdés
aug. 27. 21:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
56%

1,5 évig szoptattam a fiam. Addig ugye semmit nem ittam. Még akkor sem. 2 éves volt már majdnem amikor sikerült beütemezni egy csajos estét (3 anyuka, nem egyszerű összehangolni😅) és akkor ittam először.

Mi is úgy csináljuk a férjemmel hogy nem iszunk egyszerre.

aug. 28. 06:27
 12/23 anonim ***** válasza:
22%

"És mivel mindig nekem kell befeküdni vele, ezért a férjem szokott inni 1-1 sört vagy kis bort, vagy pálinkát."

Csak én nem értem? Ha te fekszel be a gyerekkel, a férjed meg ivott, akkor ki viszi haza az autót, amivel a kórházba mentek?

aug. 28. 06:28
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

12 minek kéne hazavinni?

Elvan az a parkolóban.

Legalábbis gondolom.

aug. 28. 07:06
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Persze, ha a másik házastárs nem akarja használni, amíg kórházban vannak. Meg õ akkor gyalog megy haza, vagy már eleve be se megy velük?
aug. 28. 07:11
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
#14 És arra nem gondoltál, hogy esetleg 2 kocsi van?
aug. 28. 07:39
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem gondoltam, mert nem ez az általános. Illetve akkor is arra jutunk, hogy akkor az egyik szülõ már eleve be se megy a gyerekkel a kórházba? Vidd be, feküdj be vele ha kell, aztán telefonálj, mi volt? Lehet, hogy valahol olyan gyakori ez a hirtelen befekvés, hogy már ilyen rutinjellegû, csak nekem kicsit elképzelhetetlen.
aug. 28. 07:49
 17/23 anonim ***** válasza:
1.5 éves, még eddig nem ittam, mert szoptatom, és felkel éjjel. Az változó, mikor.
aug. 28. 08:53
 18/23 anonim ***** válasza:

Alapból is elég ritkán ittam. A gyerek kb 1 éves koráig nem ittam semmit, utána alkalmanként, ahogy azelőtt is. (Ez kb 3-4 havonta valami cider, vagy egy pohár bor.)

A férjem sem sűrűn iszik, neki kb elég ennyiszer. Ritka alkalom, hogy egyszerre iszunk, mi is ügyelünk rá, hogy ha kell, egyikünk volán mögé tudjon ülni.

aug. 28. 11:19
 19/23 anonim ***** válasza:
66%
14, unalmas az életed, hogy mindenbe bele kell kötni?
aug. 28. 11:20
 20/23 anonim ***** válasza:
56%
Én már gyerek előtt se ittam egy jó ideje (saját döntésből, nincs mögötte semmi), terhesen meg szoptatás alatt főleg nem. Szóval én nem ittam abszolút semmit lassan 5 éve kb. Nekem egyáltalán nem hiányzik, teljesen jól megvagyunk alkohol nélkül. Férjem se tudom mikor ivott utoljára, talán szilveszterkor egy meggysört.
aug. 28. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!