Miért mondják a szülők, hogy szükséges a gyereknek a telefon, ha nekik (nekünk) se volt?
Azert meredek, hogy a 17 evesnek be kell szamolnia a nagyapjanak ha beert az iskolaba. Durva kontrollmania a szulo reszerol.
16 evesen egyedul jartam az orszagot vonattal, mentem kutyakiallitasra.
Örülök, hogy a 93 éves nagyanyámnak több belátása van, mint itt a többségnek. Azt mondta nekem, édes fiam, ha nekem lett volna 80 éve internetem, még jó hogy én is azt nyomkodtam volna!
Ennyike.
Annyi minden nem volt 30-50-100 éve, amit nem szeretnénk visszacsinálni, miért pont a telefonon rugózunk?
10 éves lányom most kapott telefont, mert egyedül fog utazni busszal másik településre iskolába.
Soha nem buszozott meg egyedül csak velem.
Mivel nekem van egy kisfiam, nem tudok vele menni a buszon mindig, bele van dobva a Nagylány a mely vízbe.
Muszáj majd felhivnia ha vége a tanításnak, ha felszáll a buszra és ha leszáll a buszról(legalábbis egy darabig)
Akárki akármit is mond, teljesen letojom, tudni akarom merre jár a lányom
11-es. Mi ilyen család vagyunk. Érdekel a másik és féltjük. Ha a gyerkőc azt mondja, nem fogja ezentúl hívni... akkor nem hívja. De ha nem esik nehezére,mért ne?
Egyébként én 17 évesen utaztam egy 18 éves fiúval Nagyváradra anno. Se mobil,se semmi. Csak az otthoni vezetékes telefon volt. Akkor a szüleim (a fiam nagyapja is) elengedett,és nem féltett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!