Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nők valóban megszűnnek...

A nők valóban megszűnnek létezni, miután anyává válnak?

Figyelt kérdés
Láttam Youtubeon egy videót, amiben ezt mondták.
2024. aug. 22. 00:47
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
90%
Én meg azt láttam, hogy ezt a kérdést már egy párszor feltetted ide...
2024. aug. 22. 06:42
 12/37 anonim ***** válasza:
75%
4., azért van a gyereknek apja is, nem?
2024. aug. 22. 08:21
 13/37 anonim ***** válasza:
41%
Az baj, ha megszünnek, legalábbis én azt tapasztaltam, hogyha párkapcsolatban élnek, akkor erre azért eléggé rámegy nekik ez.
2024. aug. 22. 08:24
 14/37 anonim ***** válasza:
39%
12. Van apja. Csak sokat dolgozik. Szabadidejében besegít néha, de nem várom el tőle hogy még munka után ő legyen a gyerekkel, elvileg ezért vagyok szülési szabadságon én.
2024. aug. 22. 08:59
 15/37 A kérdező kommentje:
1-es, igen, én is ilyesmire gondoltam, hogy csak azok a nők szűnnek meg létezni, akiknek az az anyaság az egyetlen identitásuk.
2024. aug. 22. 09:06
 16/37 A kérdező kommentje:
Ez miért lenne provokatív kérdés? Ti még sosem hallottátok senkitől, hogy a nők megszűnnek létezni a szülés után? Mert én igen.
2024. aug. 22. 09:07
 17/37 anonim ***** válasza:
79%
A gyerekkel nyaralás után most ez a kérdés van a soron. De ha ennyire érdekel, van ilyen is, olyan is. Egyik barátunk felesége volt ilyen, el is váltak. A nő még most is a már felnőtt, családos gyerekén csüng, nincs saját élete. Barátnőméknél a gyerek születése nem változtatott a viszonyukon, ugyanolyan fontosak voltak egymás számára, mint előtte. A gyerek csak színesebbé tette az életüket.
2024. aug. 22. 09:17
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

De attól még egyrészt az ő gyereke is, nem is tölt vele időt?

És Ti mennyi időt töltötök együtt?

(Az, hogy otthon ő csinál x dolgot, míg te y-t, nem számít bele.)

2024. aug. 22. 09:30
 19/37 A kérdező kommentje:
17-es, pont valami ehhez hasonló választ vártam, végre valaki, aki érti, mire gondolok.
2024. aug. 22. 09:33
 20/37 anonim ***** válasza:
80%

Hát ez a nő hozzáállásától is függ, meg attól is sokban, hogy van-e egy normális férje/párja. Azért úgy könnyebb megmaradni önmagadnak, ha nem egyedül viszed az egész gyerekesdit annak minden feladatával, terhével, problémájával, logisztikájával együtt.

Én nagyon imádom a két gyerekemet, de volt és van hobbim mellettük. Tudok és akarok is másról is beszélni, nem csak róluk. Van igényem kikapcsolódni, nem csak 24/7 velük lenni.

Nyilván ez nem mindig volt egyszerű, voltak nehezebb időszakok, de mindig mindent megoldottunk, közösen. Most meg már 8 és 4 évesek, kicsit fel is lélegezhettem. Egészen a kamaszkorig, gondolom. :D

#14 Az megvan, hogy normális esetben egy apa nem azért tölt időt a saját gyerekével/gyerekeivel, mert a felesége b.szogatja miatta, hanem azért, mert az ő gyereke(i) is, és szeretne velük foglalkozni? :D Érdekes, az én férjem hazajött munkából, letusolt és már vette is át őket, magától, úgy kellett "visszaszereznem" a gyerekeket tőle, ha akartam velük valamit.

2024. aug. 22. 10:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!