Valóban ha most megszűnne a rezsicsökkentés, akkor családok ezrei esetleg százezrei lennének fizető képtelenek és nem tudnák fizetni a számlákat?
Figyelt kérdés
Néztem hogy valójában mennyivel több lenne egy gáz vagy egy villany ár és borzasztó összegeket láttam és sok embernél a Medián bér és a nyugdíj alacsony így nagy bajok lennének szerintem....2022. júl. 13. 16:43
1/7 anonim válasza:
En igy se tudom fizetni pl a lakbert. Folyamatosan tartozom. Ennyit a rezsicsokkentesekrol
2/7 anonim válasza:
A rezsicsökkentést a cégek leverik máshogy az embereken, illetve most volt hír hogy az új Kata törvény miatt, nagyon esélyes hogy megemelkedik a rezsi a társasházaknál :D
3/7 anonim válasza:
Én most se tudom, szóval nem lenne nagy változás.
4/7 anonim válasza:
indexről: "Egy átlagfogyasztó rezsivédetten 7750 Ft-ot fizet az áramért, de ha nem lenne rezsicsökkentés, akkor ugyanez piaci áron 50,833 Ft lenne. A gáz esetében a rezsitámogatott ár 15,833 Ft szemben a piaci árral, amely 131,441 Ft lenne."
Ilyen összegeket nem tudnánk megfizetni, jó, átlag alatt vagyunk de azért nem sokkal.
Amúgy támogatnám a rezsicsökkentés eltörlését, mert sok szempontból véget kell vetni a pazarlásnak, de ehhez megfelelő bérek kellenének, meg energiatakarékosságot segítő programok.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Én ezt nem is értem.
131 ezer forint egy tetves kis lakás fűtése????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!