Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nők valóban megszűnnek...

A nők valóban megszűnnek létezni, miután anyává válnak?

Figyelt kérdés
Láttam Youtubeon egy videót, amiben ezt mondták.
aug. 22. 00:47
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
84%
Sokan igen, de ez inkább a saját döntésük. Én ugyanaz az a nő vagyok, mint szülés előtt, csak van egy fiam. Nem ezt érzem életem nagy projektjének, hogy szültem egy gyereket és nem is az a fő identitásom, hogy anya vagyok
aug. 22. 01:45
 2/37 anonim ***** válasza:
88%
Én meg egy másikat, amiben mást.
aug. 22. 02:40
 3/37 anonim ***** válasza:
33%
igen. már csak bekakiltunk, jön a fogunk, pocaklakó, cicimatrica...elmegy az összes eszük
aug. 22. 02:52
 4/37 anonim ***** válasza:
77%

Nem kell mindent elhinni amit a YouTubon látsz először is.

Másodszor: Nem szűnnek meg létezni, de általában a szülők közül a legtöbb családban az anyára hárul minden gond és felelősség. A háztartás, szociális kapcsolatok mellett ott egy baba akiről gondoskodni kell és korán sem olyan felhőtlen mint aminek tűnik. Egy gyerek (nagyrészt a kisebb korosztályra érthető) szinte folyamatos törődést-tanitást igényel. Szóval, nem szűnnek meg létezni, sőtt, az anyukáknak is jól esne sokszor a régi életükbe vissza csöppenni, de ugye ha olyan mázlis valaki mint én, és nem vállalja be senki a gyereket, igencsak be tud fásulni. :)

Az én esetemben például, szerettem kirándulni, sétálni, szabad időmben valamit mindig kint csináltam. Jelenleg.. van egy 8 fogzós hónaposom, aki napi 24 órás foglalkozást igényel jelenleg. Hiába szeretnék én pl. Kirándulgatni, vagy bármit ami kicsit kikapcsolna a minden napok gondjaiból ha nem vállalja be senki. A napom annyiból áll hogy etetés, pelus csere, altatás, büfiztetés, mondókázás, gyakorlás, játszás, séta, és ha alszik jobb esetben házi munka aztán a nap végére kidőlök mint egy krumplis zsák, persze ha dőlhetnék mert ezek a fránya fogacskák ahogy jönnek jól megkínozzák a gyereket, velem együtt. Szóval mostanában kb. 0 alvással örülök ha a háztartást tudom vinni a gyerek mellett. Majd ha nagyobb lesz talán jobb lesz a helyzet.

A lényeg hogy egy anyának nem 8 órás a "munkaideje" (nevezzük így), hanem 0-24es. Emellett nagyon nehéz időt szánni dolgokra és emiatt tűnik úgy hogy megszűnik nőnek lenni. Ugyanúgy nő marad, csak legtöbbször ezt senki nem veszi figyelembe hogy szüksége lenne egy kis nyugalomra, kizökkenésre a mindennapokból.

aug. 22. 05:27
 5/37 anonim ***** válasza:
63%
8 hónapos fogzós babám* elírtam
aug. 22. 05:28
 6/37 anonim ***** válasza:
88%
éld a saját életed ,ne istagram,youtob insta sztárocskák életéd kövesd nézd .
aug. 22. 05:34
 7/37 anonim ***** válasza:
67%

Nem mindenki.

Engem ami felba$z, hogy sokak szerint ez az elvárás.

Vagyis aki nem így él, oda jön a "Minek neki gyerek?", az "Anya létére", "Az ilyennek van gyereke", "Miért nem a gyerekével törődik", és hasonlók...

aug. 22. 06:11
 8/37 anonim ***** válasza:
19%
Igen. Nem véletlenül hagyják el azokat a nőket akik szültek és gyereket nevelnek és már szexelni sem akarnak mert hogy ők anyák lettek és ez a legfontosabb az életben hogy anyák lettek. Csak ne lepődjenek meg amikor a férfi ott hagyja őket mert ágyban sem nők.
aug. 22. 06:13
 9/37 anonim ***** válasza:
71%
Felfogás kérdése. Valakinek világfájdalma van, mert szülés után jön rá, hogy egy gyerekkel foglalkozni is kell, sokat. Más meg élvezi, hogy lett egy gyönyörű gyereke, megérti, hogy ez egy pár éves időszak az életében, amikor ilyen szinten függ tőle a gyermek, és nem dől a kardjaba, hogy kevesebb ideje van magára. Mondom ezt úgy, hogy nekem sincs segitsegem, nincs rokon a közelben, a férjem latastol mikulasig dolgozik, szabadidejében eljár szórakozni, és 10 hónapos a gyerekem, szóval gondolhatjatok, mennyi a szabadidőm :) na nem mondom, kvara el tudok fáradni, hiányzik is kicsit több énidő, de a gyerekem MINDENNEL többet ér és ad ❤️
aug. 22. 06:30
 10/37 anonim ***** válasza:
71%

Igen, meg. Teljesen. De úgy képzeld el, hogy már árnyékom sincs és a tükötképem is megszűnt.

Nem unod még az idióta provokatív kérdések gyártását?

aug. 22. 06:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!