A fiam túlságosan igénytelen?
Csak egy kis háttérsztori: Imádom a gyermekemet, mindig is kedves és odafigyelő volt másokkal. Kisebb fiúként igen céltudatosnak találtam, mert igenis szorgalmas tanuló volt illetve bármilyen problémával is találkozott, általában beavatkozás nélkül megoldotta.
Azonban most már idősebbként (24) annak ellenére, hogy továbbra is intelligens és empatikus gondolkodású embernek gondolom... arra lettem figyelmes, hogy úgy tűnik mintha semmire nem vágyna.
Kicsit jobban kifejtve... ha például kérdezem a jövőjéről kapcsolatban (munka, partner, vágyak bármi...), azt az érzést kelti bennem, mintha nem szeretne már semmit sem elérni. Ezen kívül ha szimplább dolgokról kérdezem, mintpéldául "jó lenne ha ebben az étteremben vacsiznánk? vagy "mi lenne ha itt nyaralnánk?"... a válasza gyakran "Nekem mindegy szóval, válasszátok azt ami nektek jobban tetszik." vagy valami hasonló. (Mondjuk régen nem voltunk valami tehetősek, de manapság már elég jó a sorunk szóval ha valami olyanról van szó ami pénzbe kerül akkor lehet most ez közre játszik)
Csupán véleményekre vagyok kíváncsi, bármi ötletre, tapasztalatra ami segíthet abban, hogy én is továbbra a legjobban segíthessek neki ha esetlegvalami gondja van.
Inkább céltalannak gondolnám, mintha semmi nem érdekelne.
Milyen az élete? Munka? Párkapcsolat? Ki szokott kapcsolódni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!