Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen volt a visszatérés a...

Milyen volt a visszatérés a munkába szülés után?

Figyelt kérdés
Milyen votl visszarázódni több év kihagyás után? Megterhelő volt dolgozni a család mellett? Nem voltatok nagyon lemaradva a karrierben? Minden tapasztalat érdekel, mert már előre félek milyen lesz visszamenni.
aug. 13. 19:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Két munkahelyem van, a részmunkaidősbe visszamentem a gyerekek között egy évre. Nagyon szeretem a szakmámat, így nekem felüdülés volt, egy kis szabadságnak éltem meg.

A második után, szintén a részmunkaidősbe mentem vissza előbb, már viszonylag korán, ugyanígy éltem meg. Amikor a teljes munkaidősbe is visszamentem, az azért okozott némi fennforgást mire beállt a logisztika, de kb. egy hónap után minden oké volt. Addigra sikerült logikusan kigondolni ki mikor kiért hova megy, hogyan tudom belepréselni a részmunkaidős állásom, stb.

Szakmai szempontból én nem éreztem magam lemaradva. Felejtettem, az biztos, de ez viszonylag gyorsan visszajött. Amit észrevettem magamon viszont, hogy a munkámhoz szükséges önbizalmamat vissza kellett építenem. Azt megtépázta az itthon lét.

szept. 5. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!