Milyen volt a visszatérés a munkába szülés után?
Két munkahelyem van, a részmunkaidősbe visszamentem a gyerekek között egy évre. Nagyon szeretem a szakmámat, így nekem felüdülés volt, egy kis szabadságnak éltem meg.
A második után, szintén a részmunkaidősbe mentem vissza előbb, már viszonylag korán, ugyanígy éltem meg. Amikor a teljes munkaidősbe is visszamentem, az azért okozott némi fennforgást mire beállt a logisztika, de kb. egy hónap után minden oké volt. Addigra sikerült logikusan kigondolni ki mikor kiért hova megy, hogyan tudom belepréselni a részmunkaidős állásom, stb.
Szakmai szempontból én nem éreztem magam lemaradva. Felejtettem, az biztos, de ez viszonylag gyorsan visszajött. Amit észrevettem magamon viszont, hogy a munkámhoz szükséges önbizalmamat vissza kellett építenem. Azt megtépázta az itthon lét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!