Visszatérés a munkába, nagyon ciki a helyzetem?
Sziasztok!
A 3. gyermekem 2.5 éves,már bölcsis. A munkáltatóm felajánlott egy új munkakört, talán azt is meg tudjuk beszélni, hogy 4 v. 6 órába menjek vissza. Nagyon kellemetlenül érzem magam, mert 2 év munka után(nagyon elégedettek voltak velem akkor) várandós lettem és hematóma miatt hirtelen kellett távoznom, most mégis "visszakuncsorgom" magam. Persze azóta sokan lettek terhesek, sokan eljöttek stb. Szinte szégyenkezve megyek majd a főnököm elé, Ti is így éreznétek?
Másik: mivel elköltöztünk sajnos elég sokat kell majd utaznom, autóval járnék, egyik útvonal 22 perc kb, a másik 28, ha nincs sehol torlódás, szerintetek ez vállalható?
Köszönöm!
Nem kell kellemetlenül érezned magad.
A 22-28 perces út teljesen vállalható táv. Ne keress kifogásokat a munkahely ellen. 😉
Én sem értem, hogy mi a gond és miert kellene kellemetlenül érezni magad.
20-30 perc szerintem teljesen jó. Mi Budapesten az 5 km-re levő oviba is 20-30 perc alatt szoktunk eljutni kocsival.
Majd eldöntik hogy várnak-e vagy nem, felnőtt emberek.
A ciki max az lesz, ha mondjuk a munkád során 50%-ban táppénzen vagy a gyerekkel, de ezzel számolniuk kell.
Nem értelek. Egészségügyi okokból kellett eljönnöd; mégis ki a hibás ezért?
Nagy a gond a munkahelyen, ha emiatt bűntudatod van.
Csak szerettem volna ha szépen távozom, átadva a munkát az új munkatársnak, emiatt érzem rosszul magam. A közvetlen főnököm is így járt mondjuk, utánam 1 évvel.
Akkor nyugodt szívvel, bátran álljak oda? :) Lesz ami lesz!
Szerintem ez a félelem amit az emberekbe ültetnek, egészségtelen.
Nincs miért szégyenkezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!