Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Visszatérés a munkába, nagyon...

Visszatérés a munkába, nagyon ciki a helyzetem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A 3. gyermekem 2.5 éves,már bölcsis. A munkáltatóm felajánlott egy új munkakört, talán azt is meg tudjuk beszélni, hogy 4 v. 6 órába menjek vissza. Nagyon kellemetlenül érzem magam, mert 2 év munka után(nagyon elégedettek voltak velem akkor) várandós lettem és hematóma miatt hirtelen kellett távoznom, most mégis "visszakuncsorgom" magam. Persze azóta sokan lettek terhesek, sokan eljöttek stb. Szinte szégyenkezve megyek majd a főnököm elé, Ti is így éreznétek?

Másik: mivel elköltöztünk sajnos elég sokat kell majd utaznom, autóval járnék, egyik útvonal 22 perc kb, a másik 28, ha nincs sehol torlódás, szerintetek ez vállalható?

Köszönöm!

2022. szept. 30. 14:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Miért kellene magad kellemetlenül érezned két év munka után, úgy hogy visszavárnak? Vagy én nem értem csak?
2022. szept. 30. 14:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell kellemetlenül érezned magad.

A 22-28 perces út teljesen vállalható táv. Ne keress kifogásokat a munkahely ellen. 😉

2022. szept. 30. 14:18
 3/14 anonim ***** válasza:
94%

Én sem értem, hogy mi a gond és miert kellene kellemetlenül érezni magad.

20-30 perc szerintem teljesen jó. Mi Budapesten az 5 km-re levő oviba is 20-30 perc alatt szoktunk eljutni kocsival.

2022. szept. 30. 14:20
 4/14 anonim ***** válasza:
32%

Majd eldöntik hogy várnak-e vagy nem, felnőtt emberek.

A ciki max az lesz, ha mondjuk a munkád során 50%-ban táppénzen vagy a gyerekkel, de ezzel számolniuk kell.

2022. szept. 30. 14:21
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Úgy érzem rájuk erőltetem magam, ez egy nagy cég, korrekten járnak el hivatalból, mert amikor lejárt a Gyed felhívtak, hogy mik a terveim. Mondtam, hogy szeretnék visszamenni. Tehát a törvény kötelezi őket, hogy vegyenek vissza és miattam kreáltak egy új pozíciót, lehet, hogy ez egy nyűg nekik. Szeretnék dolgozni, kell a pénz is, csak felesleges sem szeretnék lenni. :)
2022. szept. 30. 14:25
 6/14 A kérdező kommentje:
Táppénzen nem voltam korábban sem, megoldottuk a mamákkal, férjem jönne el inkább táppénzre, ő 12 éve ugyanott dolgozik.
2022. szept. 30. 14:27
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Nem értelek. Egészségügyi okokból kellett eljönnöd; mégis ki a hibás ezért?

Nagy a gond a munkahelyen, ha emiatt bűntudatod van.

2022. szept. 30. 14:33
 8/14 A kérdező kommentje:

Csak szerettem volna ha szépen távozom, átadva a munkát az új munkatársnak, emiatt érzem rosszul magam. A közvetlen főnököm is így járt mondjuk, utánam 1 évvel.

Akkor nyugodt szívvel, bátran álljak oda? :) Lesz ami lesz!

2022. szept. 30. 14:38
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell rosszul érezned magad. A legtöbb ember, beleértve engem is, osszetenne a 2 kezet, ha fel óra alatt beérne a munkahelyere.
2022. szept. 30. 14:54
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a félelem amit az emberekbe ültetnek, egészségtelen.

Nincs miért szégyenkezz.

2022. szept. 30. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!