GYES után munkába való visszatérés, kinek mi a tapasztalata?
Szeptemberben kezdek új munkahelyen, a gyerek pedig megy bölcsibe. Már most sokszor gyomorgörcsöm van tőle, úgy érzem mindent elfelejtettem, és teljesen kiestem a gyakorlatból (nővér vagyok). Aki ezen már túl van, annak mi a tapasztalata, mire számíthatok?
Amennyire tudok próbálok majd felkészülni, sulis könyveimet/anyagokat/alapokat átnézni stb. de nem tudom ennél többet mit tudnék esetleg tenni, hogy ne szorongjak ennyire tőle...plusz a bölcsi akadályait is remélem nagyjából zökkenőmentesen vesszük majd...
én 5 évet hagytam ki 2 gyerek miatt.
November végén álltam újra munkába.
Én könyvelő/bérszámfejtő vagyok. Úgyhogy itt több kiesés/változás van, mint egy nővérnél (isten ment, nem beszólni akarok, csak ott nem tudom mi az, ami változhat, míg nálunk kb havonta változtatnak valamit)
Nekem ráadásul nem volt hova visszamennem, új helyet is kellett keresnem.
a 3 hónap próbaidőm elég is volt arra, hogy bele/visszarázkódjak. Árilis 1el előléptetést is kaptam.
2#
3 evet dolgoztam, majd 3 evet hagytam ki a gyerek miatt. Muvese allomason dolgoztam es rendelobe megyek vissza, szoval nem lesz olyan veszes, mint egy korhazi osztaly, viszont vervetel, venabiztositas stb. itt is lesz. Valoszinuleg tulporgom a dolgot, de hosszu volt itthon a 3 ev, es ezalatt elparolgott az onbizalmam
Ilyenkor szeretek masokat meghallgatni, ki hogy elte meg ezeket a szitukat...es akkor kicsit megnyugszom, hogy mas is kuzd/kuzdott ilyen problemakkal.
Nekem pihentető és izgalmas volt. Az első gyerekkel 2 évet voltam otthon, hiányzott a munka és számított a bevétel is a stabil anyagi helyzethez, így megnyugodtam a visszatéréssel. Plusz jobb pozícióba helyeztek, és nagyon élveztem.
A második gyerekkel 2,5 évet voltam otthon, utána viszont szakmailag lehúztak, nagyon alja munkát kaptam. A fizetésem csökkenteni akarták, útban voltam már. Másfél év után felmondtam és kerestem más munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!