Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Több gyereket vállalnál, ha...

Több gyereket vállalnál, ha lenne állandó segítséged?

Figyelt kérdés

Állandó segítség lehet nyugdíjas nagyszülő is, aki bármikor tud (és akar) segíteni és fizetett segítség is, mondjuk egy megbízható babysitter, aki heti pár alkalommal jön segíteni a gyerekek körül.

Lehet ettől szar anya vagyok, mert mindenki magának szül gyereket, de én biztos hogy vállalnék még legalább egy babát a meglévő gyerekem mellé ebben az esetben, így viszont hogy mindenre ketten vagyunk a férjemmel, valószínű egyke marad a kisfiam. A férjem is így gondolja, hogy kettőnkre túl sok lenne több gyerek, nem tudunk többet feladni magunkból és a kapcsolatunkból, hiába imádjuk a kisfiunkat.

Érez még valaki így? Ti vállalnátok több gyereket, ha több segítségetek lenne?

aug. 13. 13:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
2 gyereket válaltunk, de azt úgy, hogy 2-en vagyunk rájuk. Igazán segitségünk nincs. Anyukám meg tesóm 1-1 napra elviszi néha(1,5 havonta 1x), de ők is dolgoznak. A kicsi 7 hetes őt csak meglátogatják 1-2 órára. Többet így nem válalok.
aug. 13. 14:56
 12/18 anonim ***** válasza:
33%

Jelen! Pont így érzek, ha lenne segítségünk bevállalnánk a második gyerkőcöt viszont így nem merjük.

Mindenki magának szül de attól még rengeteg élethelyzet van amikor igenis szükség lenne akár egy nagyszülői segítségre.

aug. 13. 15:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a meglevo idoben is sok a hangzavar, igy 0/24ben nyaron meg brutal. Hisztik, veszekedesek, irigykednek, verekednek. Tudom csak gyerekek de idegesito. Varo., hogy nagyobbak legyenek, majdcsak megjon az eszuk.
aug. 13. 16:54
 14/18 anonim ***** válasza:
35%

3 gyermekünk van.

Eredetileg 2 volt a terv, de a második után tudtam, hogy hiányzik még valaki.

Nekem sosem volt kritérium a segítség, főleg mert eddig is mindent megoldottuk. Most az elmúlt 2 évben vannak szüleim "kéznél" de az az igazság, hogy nem szeretem őket terhelni.

Nem vagyunk egyformák. Én elfogadom ha valakinek ez is benne van a pro és kontra vonalban. Nyílván mindenki annyit vállaljon amit elbír.

aug. 13. 18:29
 15/18 anonim ***** válasza:
85%
NEM! Elvileg magának vállal az ember gyereket, nem azért hogy másra tukmálja. Akár pénzért, akár ingyen segítségről van szó.
aug. 13. 20:39
 16/18 anonim ***** válasza:
12%
Nem értem miért ilyen szerencsétlen, életképtelen sok húszas, harmincas nő. Rengetegen meg tudtak főzni, takarítani, dolgozni legalább 5 gyerek mellett is. Egyik sógornőm is olyan, hogy egy gyerek mellett a bátyám főz, mos, takarít, dolgozik, műveli a kertet. Semmirevaló teremtés
aug. 13. 20:42
 17/18 anonim ***** válasza:
24%
Nem vállalnék 0-nál többet akkor se.
aug. 14. 13:51
 18/18 anonim ***** válasza:
16: amíg nem gondolod úgy, hogy mindenkinek így kéne gondolnia, addig nincs ezzel gond
aug. 14. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!