Több gyereket vállalnál, ha lenne állandó segítséged?
Állandó segítség lehet nyugdíjas nagyszülő is, aki bármikor tud (és akar) segíteni és fizetett segítség is, mondjuk egy megbízható babysitter, aki heti pár alkalommal jön segíteni a gyerekek körül.
Lehet ettől szar anya vagyok, mert mindenki magának szül gyereket, de én biztos hogy vállalnék még legalább egy babát a meglévő gyerekem mellé ebben az esetben, így viszont hogy mindenre ketten vagyunk a férjemmel, valószínű egyke marad a kisfiam. A férjem is így gondolja, hogy kettőnkre túl sok lenne több gyerek, nem tudunk többet feladni magunkból és a kapcsolatunkból, hiába imádjuk a kisfiunkat.
Érez még valaki így? Ti vállalnátok több gyereket, ha több segítségetek lenne?
Jelen! Pont így érzek, ha lenne segítségünk bevállalnánk a második gyerkőcöt viszont így nem merjük.
Mindenki magának szül de attól még rengeteg élethelyzet van amikor igenis szükség lenne akár egy nagyszülői segítségre.
3 gyermekünk van.
Eredetileg 2 volt a terv, de a második után tudtam, hogy hiányzik még valaki.
Nekem sosem volt kritérium a segítség, főleg mert eddig is mindent megoldottuk. Most az elmúlt 2 évben vannak szüleim "kéznél" de az az igazság, hogy nem szeretem őket terhelni.
Nem vagyunk egyformák. Én elfogadom ha valakinek ez is benne van a pro és kontra vonalban. Nyílván mindenki annyit vállaljon amit elbír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!