Melyik nevet adnád 2.névként Dorián mellé? (Az egyiket se, mind ronda, nem segítség, akkor nem kell szavaznod.)
Belian legyen feltétlenül. Dorian Belian.
Így lesz a legrohejesebb.
Hát ha mindenáron muszáj, akkor Ábris vagy Vendel.
A Belián önmagában is borzalmas, ráadásul nagyon össze is cseng hangzásra a Doriánnal - Dorián Belián pont ugyanúgy hangzik, mint az ilyen ejnye-bejnye, cserebere vagy hasonló típusú szavak.
A Berke olyan, mintha valami juh neve lenne.
A Bajka meg egyrészt nálam maximum szintén állatnév lehetne, másrészt meg nagyon feminin az a végződés miatt, az lenne a legnagyobb kiszúrás a gyerekkel.
Az Ábrisról meg a Vendelről legalább mindenki tudja, hogy fiúnév, hangzásra is egy kicsit markánsabbak, mint a nagyon lágy hangzású Dorián.
Hát, tesóm például otthon a 2.nevének becézését használta, suliban az elsőnek a becézését. Vagy 10 éve már a 2.nevének a teljes alakját használja máshol, tehát becézés nélkül.
Ismertem olyan nőt, aki mindig a teljes nevén mutatkozott be, de csak az elsőt használta. Csak aztán abban a környezetben lett még 3 olyan nevű, ezért elkezdte a másodikat, amiből nem volt más. Mostmár mindenki azon hívja.
Nem értem, mitől olyan fura ez? Mindenki azt a nevét használja, amelyiket akarja és arra sincs törvény, hogy egész életében ugyanazt kell.😂
Belián semmiképp, idétlenül rímel.
A Berke és a Bajka nekem nagyon ismeretlen, nem névszerű, hogy úgy mondjam.
Az Ábris jó, a Vendel meg régi titkos kedvenc nevem a Jeripuszból. :)))) Add azt! De most ahogy mélázom, Ábris is szerepelt benne, csak nem egy másik rajongó? :D
#14! Végre egy normális válasz. Nagyjából mindennel egyet is értek.
Nekem a Berke nagyon tetszik, de szerintem is hamar Birka lenne belőle.
A Bajkáról sok helyen olvastam, hogy női név, ami itt most nem igaz, de lehet, hogy valamikor/valahol az (volt). Mivel a Doriánt is lányosnak mondják, így nem jó. Egyébként meg olyan, mintha baj lenne, de nem olyan nagy, csak kicsi😂
Az Ábrisra és a Vendelre is vannak ellenérveim, szóval nem tudom. Igazából nekem egy fiú név se tetszik, de valamit muszáj adni.
Igazából nekem egy fiú név se tetszik, de valamit muszáj adni.
És pont a legszarabbakat nézegeted?
#18! Igen, direkt, hogy téged bosszantsalak😝 Meglepő, de ami neked a legszarabb, az másnak pont tetszhet. Tudod, 2 külön ember vagyunk😉
#19! Most se olyan ritka és ez egy pillanat alatt változhat, úgy szokott. De még átgondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!