Ha csak ezekből választhatnál, melyik nevet adnád?
A vezetéknév nem szempont, vedd úgy, hogy mindkettő egyformán illik.
Ha mindkettőt olyan rondának tartod, hogy inkább nem lenne neve a gyerekednek, akkor ne szavazz, ne fűzz hozzá kommentárt, csak lapozz tovább. Köszi!
Nekem az Ábris a Jeripusz ót tetszik, az Ábrahám beceneve lényegében. A Dorián az meg Dorian Grey, így aztán idegenebb hangzású, meg nekem kissé lányos is.
Igen, szeretek olvasni :D
Ábrist ismerek, Árbocnak meg Bócinak becézik, a hideg ráz tőle.
Doriánt a saját korosztályból ismerek, ő gyűlöli a nevét, azért kapta, mert lányt vártak, Dorinának.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Némelyiken jót nevettem.😁
#2! Nehéz elvonatkoztatni attól, hogy ki milyen embert ismert adott névvel, de azért azt nem gondolnám, hogy a névtől alakul ki a homoszexualitás. Inkább véletlen lehet.
#6! Talán, mert nem a te ízlésed alapján választanak a szülők😉 Hogy őszinte legyek, nekem a többszáz fiúnév közül egy se tetszik igazán. De halljuk, mi lenne a te választásod, hátha ott a befutó.
Abris ugy hangzik mintha valami betegseg lenne, mondjuk lehet mert egyeszsegugyes vagyok 😂
A Dorian szebb.
#8! Az Adrián ugyanúgy az Adrienn férfi megfelelője, mint a a Dorián a Dorinának. Szóval, ha ez nem zavar, akkor értelemszerűen azt adnám, amelyik tetszik, ha meg zavar, akkor egyiket se. Adriennt ráadásul utáltam is párat, szóval azért se lenne opció.
#9! Mint a pestis?😂 Én nem vagyok egészségügyis, szóval ez még nem jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!