Ha csak ezekből választhatnál, melyik nevet adnád?
Figyelt kérdés
A vezetéknév nem szempont, vedd úgy, hogy mindkettő egyformán illik.
Ha mindkettőt olyan rondának tartod, hogy inkább nem lenne neve a gyerekednek, akkor ne szavazz, ne fűzz hozzá kommentárt, csak lapozz tovább. Köszi!
márc. 17. 12:07
21/27 anonim válasza:
Áron? Ákos? (Mondjuk szerintem az Ábel sem gyakori, soha egyetlen Ábellel sem találkoztam.)
22/27 A kérdező kommentje:
Áron nem jön be, Ákos meg személyes okokból mindenképpen kiesik. De ezek még gyakoribbak. Á betűsöket szerintem kimerítettük.
ápr. 1. 16:04
23/27 anonim válasza:
Én egy Ábrist ismerek, most 3 éves és a mamája kiabálta neki a játszón hogy ÁbRISKA -egyenes út a csúfoláshoz a gyerekek gonoszak.
Ágoston? Nekem tetszik ez a név
24/27 anonim válasza:
Andor sem gyakori, nem is bibliai, és nem is becézik :)
26/27 A kérdező kommentje:
Ezek nem tetszenek. Azért írtam, ha csak ebből a kettőből lehetne választani, mert kb.minden mást kizártam valamiért 🤣
ápr. 1. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!