Nataniel,Mendel,Kornél,Dorián vagy Kolen?
Figyelt kérdés
Melyik tetszik ezek közül a legjobban?
Akinek esetleg valamelyik nem tetszik az kérem tartsa magába! Nem vagyok arra kiváncsi,hogy ezek milyen nevek mert az a lényeg,hogy nekem és a férjemnek tetszen. 33+5 hetes terhes
2021. ápr. 11. 01:04
1/55 anonim válasza:
Minden celebtől elvonatkoztatva, csak a neveket nézve, a Mendel nagyon tetszik. Amúgy a többi sem rossz, bár mi más stílusú neveket választottunk. 😊
2/55 A kérdező kommentje:
Mi egyáltalán nem a celeb világ miatt választottuk ezeket a neveket egyszerűen nekünk ezek tetszenek.😇
2021. ápr. 11. 01:11
3/55 anonim válasza:
Mostanában divat idióta fura neveket adni a gyerekeknek. De hogy miért azt nem tudom. Lehet, hogy van benne egy kis nárcizmus, hogy az ő gyereke sokkal különb ezáltal, mint a többi. Pedig nem.
4/55 anonim válasza:
Nekem a Nataniel és a Mendel tetszenek leginkább, Kolenről még nem hallottam, de egészen tetszik az is.
Ha ezek közül kellene választanom, szerintem én a Nataniel mellett tenném le a voksom. :)
8/55 anonim válasza:
Ha az a lényeg hogy neked és a férjednek tetsszen, akkor miért tetted fel a kérdést idegeneknek?
Egyik sem, de akkor már inkább a Kornél, a többi vagy divatnév, vagy c-type név. De ugye tökmindegy hogy mit válaszolunk, mert nem számít a véleményünk.
10/55 anonim válasza:
Nekem ezek közül a Nataniel tetszik legjobban. Plussz pont hogy ezt külföldön is használt név, amit minden probléma nélkül ki tudnak mondani. Én éltem az Egyesült Királyságban évekig és egy idő után zavaró volt hogy a szoros baráti körömön kívül senki nem tudta kimondani a nevem még sokadjára sem. Szerintem ez a mai világban egy elég fontos szempont lehet névválasztásnál mivel egyre több fiatal költözik el Mo.-ról. De a többi névvel sincs semmi probléma szerintem, mindegyik a vállalható kategória.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!