Nataniel,Mendel,Kornél,Dorián vagy Kolen?
Melyik tetszik ezek közül a legjobban?
Akinek esetleg valamelyik nem tetszik az kérem tartsa magába! Nem vagyok arra kiváncsi,hogy ezek milyen nevek mert az a lényeg,hogy nekem és a férjemnek tetszen. 33+5 hetes terhes
Kornélt választanám, szép név
Nekem a Nataniel is tetszik, vagyos angolul Nathaniel, Nate becenévvel. Itthon nem adnám.
Kérdező, akkor nevezze át magát a férjed, ha az a lényeg hogy nektek tetsszen, az nem lényeg hogy esetleg a gyerek szív-e vele.
Ezekből nekem egyedül a Kornél a vállalható kategória, a többitől sírva fakadnék ha úgy hívnának
Kornél vagy Dorián.
A másik három rémes.
A Nataniel Csobot Adél hülyesége, a Mendel cigányasszony Szopó Zsófi agymenése,a Kolen amerika majmoló, ellenben az amerikai tehetségkutatóban felsült Király Viktor hülyesége.
A Dorián lány név, vagy ha nem akkor Steiner Kristóf fiának tuti ez lesz a neve.
A Kornél az egyetlen normális név.
Ráadásul a Nathanielt Magyarországon csak Nátánnak lehet anyakönyveztetni, ami nagyon hülyén néz ki :D
Majdnem Sátán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!