Mondjon fel az apuka,hogy itthon maradjon velünk?
Jelenleg nem vagyok várandós, ez a jövőre nézve kérdem.
Párom kap rokkant+fogyatékossági ellátást (kb 260 ezer).
Emellett dolgozik, ahogy én is.
Sikerült eljutnunk odáig az életben,hogy a házunkon kívül semmi hitelünk nincs és mindenünk megvan. (Már nem kell semmire se gyűjtenünk)
A gyerekre 1 millió jelenleg félre van téve így a "kezdő" dolgokhoz.
Szóval így állunk.
De nem tudjuk,hogy melyik lenne a jobb. Felmondani (alapból is felszeretne,mert nem szereti ezt a munkahelyet) és velünk lenni 2-3 évet (és így csak 260ezer + gyes,gyed stb) vagy dolgozzon?
Kedves anyukák. Ti mit ajánlotok? Mi lenne szerintetek a legjobb?
Ui: mit írtam, úgyis felmondása,de akkor várna még pár évet. Jelenleg 5 éve dolgozik itt
Mi tényleg kis lábon élünk. Igaz lehetne még kisebben is, de 260eft az kb elmenne mind az ételre, rezsire, háztartásra. A hitelt már másból kéne megoldani, azt nem írtad az mennyi. Ha tápszeres lesz a baba az még több, főleg ha nagyétkű is lesz. Nálunk az elején 3/4-ét a tápszer tette ki 1/4-ét az anyatej és kb 2 hétig volt elég így. Az csak így, egy hónapban 8 ezer forint ha nem több. Az alap dolgokat is meg kell neki venni, ruhát folyamatosan kinövik, cipő is. Most vettünk kb 2-3 hónapja egy szandált, már kinőtte 13000 forint volt az is. Akkor ha orvoshoz el kell vinni, én pl nem akarom államiba vinni, mert bár van jó tapasztalatom is, de a gyereken nem fogok kísérletezni. Ortopédus pl 17000ft, hála istennek nincs baja (kopkop) de ha lenne ez még csak több lenne.
Én nem ítélkezek, elhiszem hogy jó lenne hármasban, én is bírnám, de vannak olyan dolgok amiket nem lehet megoldani. Amiket írtam csak példák, még lehetne mit írni.
Egy csecsemohoz nem kell ket felnott egesz nap, nem is ertem.
Egymas agyara mennetek par honap alatt az hotzicher.
Na, a telefonom mondog jobban tudja, mit akarok, szóval: nem kell felmondani, és mindegy, ki és miylen ellátást.
Bocs, 24 voltam.
Nekünk csak 50 ezer a lakáshitelünk, 200 ezer GYED-et kapok, a férjem 450-480 között keres. Nem jönnénk ki, ha csak 260-at keresne. Egy gyerekünk van.
Szerintem felelőtlenség lenne felmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!