Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon szar anya vagyok, ugye?

Nagyon szar anya vagyok, ugye?

Figyelt kérdés
A 2 éves fiam tegnap beledugott egy csavart a konnektorba, amíg az öccse pelenkáját cseréltem. Nem tudom, honnan szedte azt a csavart. Megrázta az áram, kihívtam a mentőket, bevittek a kórházba, ott tartottak éjszakára és haza engedtek, mert minden rendben van, viszont szóltak a gyámhivatalnak és most nagyon aggódom. :( (Ausztriában élünk, azt mondták, hogy ez a protokoll) Nagyon nagy bűntudatom van ez miatt, igazából minden konnektor le van védve, csak ez az egy nem volt, mert valamelyik nap, amikor porszivoztam, kijött a vedoresz és elfelejtettem visszatenni. Ugye nem fogják elvenni a gyerekeimet ez miatt?
aug. 8. 14:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
75%
16# ne írj baromságot....elég fèrenèzni egy pillanatra...v rád ilyen izé volt rakva mint a lovakra, hogy csak a gyerekre nézhetsz? Sosem csináltál semmit gyerek mellett csak őt bámultad? Nem mentél mosdóba , fürdeni? Soha nem voltál fáradt? Nem is értem miért vitatkozom idiótákkal.
aug. 8. 21:35
 22/23 anonim ***** válasza:
10%

Mindig velem volt. Amikor fürödtem a fürdőben volt velem, ajtó zárva és nyitott ajtónál wcztem, hogy rálássak.

Annyiban könnyebb volt, hogy mi 40 nmen laktunk és nem óriás házban. Mindig figyeltem. Ígyis elesett, de ugye nem tudom/akarom mindig elkapni, de tudtam mindig, hogy történt. 2 éves volt, tudnom kellett.

aug. 9. 04:58
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagyobbik lányom 4 éves volt mikor született a húga.

Albérletben laktunk, a lakástulajdonos nemtörődömsége miatt kikapcsolták a gázt a lakásban.

Hősugárzóval fűtöttünk és villanytűzhelyen melegítgettük a vizet a fürdéshez.

Egyik ilyen alkalommal etettem a 2 hetes babát, mikor az exem az első kör forró vizet beleöntötte a műanyag kiskádba, és mondta a lányomnak, hogy ne lépjen bele mert forró. Azért 4 évesen már illik felfogni, ismerte a veszély fogalmát is, de nem fogadott szót. Mivel én etettem, nyilván nem tudtam figyelni rá, de nem is feltételeztem, hogy bele megy. Exem csak egy percre ment ki, hogy feltegye a következő lábos vizet, erre hirtelen földön túli sikítás (életemben ilyet nem hallottam sem előtte, sem azóta) és hatalmas puffanás, rohantunk oda, majdnem szívrohamot kaptam, a lányom belelépett a forró vízbe és az volt a szerencséje, hogy a kádon kívülre esett, a többi testrésze nem égett meg, csak a lábfeje.

De az harmadfokig :(

Szerencsére exem tűzoltó így tudta mit kell csinálni, elkezdte hűteni, közben hívta a mentőket.

Nagyon nagy hálával tartozom a Bethesda kórháznak, kegyetlen 2 hónap volt, kötözésre kellett járni vissza, de profi munkát végeztek. Mára 14 éves és alig látszik valami, olyan mintha azon a részen pigmenthiányos lenne. De nem heges.

Hozzánk nem hívtak ki senkit, nem lett belőle semmilyen ügy. Szerencsére, épp elég bajunk volt így is :(

De igen, egy pillanat alatt megvan a baj.

aug. 9. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!