A 2 éves fiam tegnap beledugott egy csavart a konnektorba, amíg az öccse pelenkáját cseréltem. Nem tudom, honnan szedte azt a csavart. Megrázta az áram, kihívtam a mentőket, bevittek a kórházba, ott tartottak éjszakára és haza engedtek, mert minden rendben van, viszont szóltak a gyámhivatalnak és most nagyon aggódom. :( (Ausztriában élünk, azt mondták, hogy ez a protokoll) Nagyon nagy bűntudatom van ez miatt, igazából minden konnektor le van védve, csak ez az egy nem volt, mert valamelyik nap, amikor porszivoztam, kijött a vedoresz és elfelejtettem visszatenni. Ugye nem fogják elvenni a gyerekeimet ez miatt?
Ez nem így működik. Agyrém szülőktől sem veszik el.
Én ismerek olyat, akihez évek óta jár a gyámügy, a a heti pszichológus látogatást is a gyámügy felügyeli, folyton panasz az oviból, azóta már az iskolából is. Anyuka a nem törődömség példaképe, és boldogan élnek.
aug. 8. 15:22
12/23 anonim válasza:
Reméljük nem lesz semmi de 2 ilyen pici gyerek mellett miért nincs konnektor védő benne???
aug. 8. 15:26
13/23 A kérdező kommentje:
#12 leirtam a kerdesben, hogy van védő minden konnektoron csak ezen nem volt, mert pár napja kijött, amikor porszivoztam és elfelejtettem visszatenni. Nagy hiba volt, tudom. 😞
aug. 8. 15:28
14/23 anonim válasza:
Sajnálom de szerencsére a gyereknek nem esett komoly baja.
Nálunk is be van dugózva az összes konnektor de emiatt nem is használom őket. Pont az tetszettmeg a fiamnak hogy látta ahogy kiveszem meg visszadugom. Még én adom a hülye ötletet. Úgyhogy a fürdőszobában dugom be a porszívót ahol nem látja a konnektort és onnan próbálok a lakásba eljutni vele.
Egy gyerekkel is rémálom hogy egy kis hibát se lehet véteni mert egyből megtalál mindent, kettővel én meg se próbálkoznék.
Biztos hogy nem veszik el a gyerekeket, még azoktól se szokták akiktől kéne.
aug. 8. 15:38
15/23 anonim válasza:
Igaz, ez Mo. de mikor fiatalabb voltam, nálunk a faluban megcsapott az áram egy gyereket, mert konkrétan lógtak a drótok a falból, meg is égett a lába, hatalmas botrány volt, mégse vették el a szülőktől!
aug. 8. 15:50
16/23 anonim válasza:
Nálunk nem volt bedugózva a konnektor, de mindig figyeltem a gyereket. Akkor is figyeltem, mikor baleset érte(futás közben elcsúszott, vagy nekiszaladt magától az ajtófélfának).
Szerintem nem fogják elvenni, de Ausztriában tuti szigorúbb a rendszer, mint itt. Szerencsére.
Annak aki szerint képtelenség mindig figyelni: de, lehet.. van, akinek jobban megy, van, akinek kevésbé, mint a suliban. Attól, hogy sokaknak nem megy, vannak, akik képesek rá.
aug. 8. 16:31
17/23 anonim válasza:
16
Nettó 1 mozdulat lett volna visszatenni a konnektor védőt...ahogy kihúzom a porszívót, teszem is vissza
aug. 8. 16:42
18/23 anonim válasza:
#16 és neked is kettő ilyen pici gyerekre kell figyelned? Nem hinném, 1 gyerekre könnyebb figyelni, mint 2 2 év alatti kisgyerekre.
aug. 8. 17:11
19/23 anonim válasza:
Szeretem a mindent tudó szülőket, akikkel semmilyen baleset nem történik mert figyelnek. Van amikor ott ülök/állok a gyerekem mellett és elesik. Nyilván emiatt szar szülő vagyok. Amúgy sem lehet 0-24ben a gyerekre tapasztva a szemed, pláne ha 2 van, akkor 2 felé nem tudsz egyszerre nézni. Sajnos balesetek vannak ettől még nem leszel rossz anya.
aug. 8. 20:29
20/23 anonim válasza:
Ne hasonlítsuk már össze egy elesést egy konnektorba nyúláshoz ami megelőzhető lett volna de anyuka ennyire feledékeny...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!