Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nem sok étel...

Szerintetek ez nem sok étel egy 2 évesnek?

Figyelt kérdés

Reggeli:

Gyerek müzli+natúr joghurt, vagy tojásos rántotta, esetleg zabkása

Tízórai: valamilyen gyümölcs, vagy cukormentes túró krém/joghurt

Ebéd: Hipp menü ha nincs időm főzni, ha van akkor azt kap, amit mi eszünk

Uzsonna: ha ebédre bebietelt evett, akkor ilyenkor szokott enni abból, amit főzök. (Egészségesen főzök)

Vacsora: tejbegríz, vagy kenyér vajjal, májkrémmel, ami éppen jól esik neki.

Néha becsúszik egy kis nasi az étkezések közé mint 1 túró krém, joghurt, gyumolcspure, vagy dormi mackó, de ezek nem mindennaposak.

Egyébként súlya 14 kg és fiú, 94 cm. Vékonyka így is, de ahogy látom a rokonságban a gyerekeket negyed ennyit nem esznek egy nap.

aug. 5. 14:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10, kenyeret, kiflit felvágottat, sonkát, sajtot, vajat, pastetomot, kalácsot vajjal, mikor mit

Amikor nem nehéz az ebéd akkor van, hogy azt adom vacsorára is

aug. 5. 20:18
 12/12 anonim ***** válasza:
52%

Én reggelire többnyire meleg ételt adok a gyereknek, én is azt szeretem. Pl tojás különböző formában elkészítve, tejbegrízt, bundáskenyeret, amerikai palacsintát, melegszendvicset, zabkását.

De persze van, hogy kap sima felvágottas szendvicset zöldségekkel, vagy müzlit tejjel.

Vacsorára meg szendvics, vagy az ebéd maradéka van.

Egyébként másfél éves.

A bébi kaját leszámítva ő is ilyen zabagép, s hozzá még nyurga is.

Pl reggelire simán eltűntet 2 tükörtojást és egy szelet kenyeret meg valami zöldséget.

aug. 5. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!