Akinek van, ételallergia 2 évesnek hogy derült ki?
Nem eper vagy ilyesmi, semmi újat, különlegeset nem eszik, alapból csa kevés félét, még szoptatom is, én is ugyanazt eszem, mint ő. Kb féléve libabőrszerű a bőre a lábszárán, egy-két hete durvábban és combján, felkarján is. Orvos adott karbamidos kenőcsöt, és 2 hétig írjam, mit eszik. Mondott egy pld-t, hogy egy gyerek attól volt allergiás, hogy mogyorót és májkrémet ugyanaznap evett, de ha másnap, akkor nem. Szóval ez a menüírás nekem tű a kazalban módszer, két hét alatt kicsi az esély, hogy rátalálunk, főleg mert nem hirtelen van a tünet, szerintem vmi alap étel, amit gyakran eszik, rizs, krumpli, pld.
Akinek volt, hogy volt?
Ha ételallergiára gyanakodtok akkor elsőkörben tejcukor, glutén, tejfehérje, szója.
Nálunk glutén a ludas és tejcukor ( ami remélhetőleg csak átmeneti). Puffadt has,világos,zsíros széklet, levertség, fogyás... ezek voltak a tünetek.
De egyébként nagyon sokféle tünetet tud produkálni a gluténérzékenység, köztük van a gyomorsavasság, ekcéma is...szóval kinél mi jelentkezik.
Szerintem vidd el egy gastroenterológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!