Szerintetek ez nem sok étel egy 2 évesnek?
Reggeli:
Gyerek müzli+natúr joghurt, vagy tojásos rántotta, esetleg zabkása
Tízórai: valamilyen gyümölcs, vagy cukormentes túró krém/joghurt
Ebéd: Hipp menü ha nincs időm főzni, ha van akkor azt kap, amit mi eszünk
Uzsonna: ha ebédre bebietelt evett, akkor ilyenkor szokott enni abból, amit főzök. (Egészségesen főzök)
Vacsora: tejbegríz, vagy kenyér vajjal, májkrémmel, ami éppen jól esik neki.
Néha becsúszik egy kis nasi az étkezések közé mint 1 túró krém, joghurt, gyumolcspure, vagy dormi mackó, de ezek nem mindennaposak.
Egyébként súlya 14 kg és fiú, 94 cm. Vékonyka így is, de ahogy látom a rokonságban a gyerekeket negyed ennyit nem esznek egy nap.
Miért eszik egy kétéves még bébiételt?
Nem csodálom, hogy uzsira főtt ételt simán megveszi, aztán még vacsorázik is :)
Ilyet szoktam neki adni és nem mindig, csak akkor amikor úgy elmegy a délelőtt, hogy nincs időm főzni, és akkor alvás előtt megeszik egy ilyet.
Fiam két éves három hónapos
Kb így eszik mint a tiéd, a bebikajat kivéve.
Ha nem is főzök mert nincs idő, neki mindig kitalálok valamit ami egyszerű és gyorsan megvan.
98 cm kb és 13 kg .
Nem mondanám vékonynak, átlagos külseje van.
Az én fiamnál többet senki nem eszik 😅
Kb hasonló paraméterek.
Ő nem kap sem tízórait, sem nasit, mert bőséges reggeli, jó nagy ebéd adagja van, és a vacsi is még nekem is elég lenne. Nem dagi kisfiú.
Az én fiam speciel fele ennyit nem eszik.
Májusban töltötte a 2 évet. 88 centi és 10 kiló.
Ennek a Hipp kajának jó esetben megeszi a felét. De általában a negyedét. Én is szoktam ilyet adni nagy ritkán. Ha olyat főzök, amit nem eszik meg, akkor kap ilyet.
A lányom volt hasonlóan jó evő, mint a te fiad. Mindent és minden mennyiségben megevett.
5 etkezes megvan, de nem kellene kozte a nasi, mar a 2 evesbe nyomod bele a rossz etkezesi szokasokat ami a magyarok 90 %ra jellemzo, ezzel terited is. a szonyeget az elhizashoz.
Miert ? Miert kell feldolgozott szemetet nyomni a 2 evesbe is mar etkezesek kozott, kerdezem en, MIERT ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!