Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nem sok étel...

Szerintetek ez nem sok étel egy 2 évesnek?

Figyelt kérdés

Reggeli:

Gyerek müzli+natúr joghurt, vagy tojásos rántotta, esetleg zabkása

Tízórai: valamilyen gyümölcs, vagy cukormentes túró krém/joghurt

Ebéd: Hipp menü ha nincs időm főzni, ha van akkor azt kap, amit mi eszünk

Uzsonna: ha ebédre bebietelt evett, akkor ilyenkor szokott enni abból, amit főzök. (Egészségesen főzök)

Vacsora: tejbegríz, vagy kenyér vajjal, májkrémmel, ami éppen jól esik neki.

Néha becsúszik egy kis nasi az étkezések közé mint 1 túró krém, joghurt, gyumolcspure, vagy dormi mackó, de ezek nem mindennaposak.

Egyébként súlya 14 kg és fiú, 94 cm. Vékonyka így is, de ahogy látom a rokonságban a gyerekeket negyed ennyit nem esznek egy nap.

aug. 5. 14:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Miért eszik egy kétéves még bébiételt?

Nem csodálom, hogy uzsira főtt ételt simán megveszi, aztán még vacsorázik is :)

aug. 5. 14:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudjuk, hogy ebből milyen mennyiségeket eszik. A bébiételt ebben a korban én nem is számolnám rendes ételnek, ha véletlenül adnék is neki. A kislányom, igaz ő lány, de a 90 cm 11,6 kg-mal pont kis csinos. A 94 cm 14 kg-os fiadat is normál testalkatúként képzelem el. Soknak egyébként én nem gondolom a felsorolt kajákat, meg egy része nem is tápláló túlzottan. Pl a vajas kenyér, müzli, túrókrém. De persze ha uzsonnára kapott ebédet, akkor érthető is, ha elég neki egy kis kenyér.
aug. 5. 14:37
 3/12 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyet szoktam neki adni és nem mindig, csak akkor amikor úgy elmegy a délelőtt, hogy nincs időm főzni, és akkor alvás előtt megeszik egy ilyet.

aug. 5. 14:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Fiam két éves három hónapos

Kb így eszik mint a tiéd, a bebikajat kivéve.

Ha nem is főzök mert nincs idő, neki mindig kitalálok valamit ami egyszerű és gyorsan megvan.

98 cm kb és 13 kg .

Nem mondanám vékonynak, átlagos külseje van.

aug. 5. 14:52
 5/12 anonim ***** válasza:
26%

Az én fiamnál többet senki nem eszik 😅

Kb hasonló paraméterek.

Ő nem kap sem tízórait, sem nasit, mert bőséges reggeli, jó nagy ebéd adagja van, és a vacsi is még nekem is elég lenne. Nem dagi kisfiú.

aug. 5. 15:04
 6/12 anonim ***** válasza:
52%

Az én fiam speciel fele ennyit nem eszik.

Májusban töltötte a 2 évet. 88 centi és 10 kiló.

Ennek a Hipp kajának jó esetben megeszi a felét. De általában a negyedét. Én is szoktam ilyet adni nagy ritkán. Ha olyat főzök, amit nem eszik meg, akkor kap ilyet.

A lányom volt hasonlóan jó evő, mint a te fiad. Mindent és minden mennyiségben megevett.

aug. 5. 16:52
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
A masfel evesem is igy eszik kb., leszamitva, hogy bebietelt meg soha nem latott. En orulok neki, hogy jol eszik.
aug. 5. 17:19
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

5 etkezes megvan, de nem kellene kozte a nasi, mar a 2 evesbe nyomod bele a rossz etkezesi szokasokat ami a magyarok 90 %ra jellemzo, ezzel terited is. a szonyeget az elhizashoz.

Miert ? Miert kell feldolgozott szemetet nyomni a 2 evesbe is mar etkezesek kozott, kerdezem en, MIERT ??

aug. 5. 18:07
 9/12 A kérdező kommentje:
#8 azért, hogy legyen mit kérdezned. 🥲
aug. 5. 19:42
 10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem, attól még senkinek sem lett étkezési zavara, ha ritkán megeszik egy gyumolcspuret , vagy dormi mackot. A többieknek, pedig köszönöm a választ. Meg annyit, hogy ti miket szoktatok adni egyébként reggelire/vacsorára?
aug. 5. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!