Válalnál gyereket ha csak 27 millió forint megtakarításod lenne?
Nulla megtakarítással vállaltam gyerekeket, az egyik mindjárt felnőtt, a második felső tagozatos, a harmadik most megy óvodába.
Soha nem szenvedtek hiányt semmiben.
No, azért nem vagyunk teljesen pucér fenékkel, biztosítások vannak kötve, egyéni is meg családos is meg jövedelempótló is.
Szóval a válasz az, hogy persze, hogy vállalnék.
Soha életemben nem volt 27 millió megtakarításom. Valószínűleg nem is lesz már így 47 évesen 🤣
2 gyermekem van. A nagynak van már lakása, a kicsinek lesz öröksége majd... addig meg elfér itthon 🙂 nekünk ingatlan családi összefogással sikerült, hitel nélkül 40 éves korunkra.
Ha mindezt a gyerekeink születése előtt kérdezed, akkor kiröhögtelek volna, hogy hogy a francba ne vállalnánk már ennyivel. Mi ház, autó, fix munkahelyek (engem gyerekek után is visszavártak) és kb 8M megtakarítás mellett vágtunk bele a 3 gyerek vállalásába.
Eredmény 4 év alatt 3 autista gyerek, minimum havi félmillió a fejlesztésekre. Gondolhatod, mennyire volt elég az a 8M. Autó eladva, ház eladva, most örökölt ingatlanban élünk. Én nem tudtam visszamenni dolgozni és lépten nyomon megkapjuk, hogy a nagy semmire minek kellett 3 beteg gyerek...
Ha valakinek szerencséje van, ennek a töredekéből is sikerül tökéletesen felnevelni és elindítani az életbe 1 vagy akár több gyereket is. Akinek nincs szerencséje, nos, az megszívta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!