Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Válalnál gyereket ha csak 27...

Válalnál gyereket ha csak 27 millió forint megtakarításod lenne?

Figyelt kérdés
aug. 3. 23:51
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
60%
Ez ugye attól is függ, hogy az a pénz azon felül van, hogy van saját ház/lakás, autó vagy még gyűjteni kell hozzá
aug. 4. 09:30
 22/39 anonim ***** válasza:
81%

Nulla megtakarítással vállaltam gyerekeket, az egyik mindjárt felnőtt, a második felső tagozatos, a harmadik most megy óvodába.

Soha nem szenvedtek hiányt semmiben.

No, azért nem vagyunk teljesen pucér fenékkel, biztosítások vannak kötve, egyéni is meg családos is meg jövedelempótló is.

Szóval a válasz az, hogy persze, hogy vállalnék.

aug. 4. 10:21
 23/39 anonim ***** válasza:
86%

Soha életemben nem volt 27 millió megtakarításom. Valószínűleg nem is lesz már így 47 évesen 🤣

2 gyermekem van. A nagynak van már lakása, a kicsinek lesz öröksége majd... addig meg elfér itthon 🙂 nekünk ingatlan családi összefogással sikerült, hitel nélkül 40 éves korunkra.

aug. 4. 10:30
 24/39 anonim ***** válasza:
93%
Micsoda provokatív kérdés. De úgy látom, nem jött be, mert nem jött 100+ válasz :D
aug. 4. 10:57
 25/39 anonim ***** válasza:
55%

Ha mindezt a gyerekeink születése előtt kérdezed, akkor kiröhögtelek volna, hogy hogy a francba ne vállalnánk már ennyivel. Mi ház, autó, fix munkahelyek (engem gyerekek után is visszavártak) és kb 8M megtakarítás mellett vágtunk bele a 3 gyerek vállalásába.

Eredmény 4 év alatt 3 autista gyerek, minimum havi félmillió a fejlesztésekre. Gondolhatod, mennyire volt elég az a 8M. Autó eladva, ház eladva, most örökölt ingatlanban élünk. Én nem tudtam visszamenni dolgozni és lépten nyomon megkapjuk, hogy a nagy semmire minek kellett 3 beteg gyerek...

Ha valakinek szerencséje van, ennek a töredekéből is sikerül tökéletesen felnevelni és elindítani az életbe 1 vagy akár több gyereket is. Akinek nincs szerencséje, nos, az megszívta...

aug. 4. 11:37
 26/39 anonim ***** válasza:
93%
Csak? Szerintem az átlagembernek az életében nem lesz még csak fele ennyi sem!
aug. 4. 11:51
 27/39 anonim ***** válasza:
27%
Dehogy vállalnék
aug. 4. 13:09
 28/39 anonim ***** válasza:
92%
Nem, gyűjts mèg 100 milláig!
aug. 4. 13:36
 29/39 anonim ***** válasza:
70%
Ahh nem. 100 millio alatt egy kutyat nem mernek bevallalni, nemhogy gyereket!
aug. 4. 13:44
 30/39 anonim ***** válasza:
34%
#25 Elnézést, de már ha az első kettő is autista, minek kellett a 3.?Tipikus önsorsrontás.
aug. 4. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!