Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Válalnál gyereket ha csak 27...

Válalnál gyereket ha csak 27 millió forint megtakarításod lenne?

Figyelt kérdés
aug. 3. 23:51
1 2 3 4
 1/39 anonim válasza:
72%
Anno nekem 10-12 sem volt és vállaltam. Jól tettem. Pénzt lehet később is keresni, de a biológiai óra ketyeg.
aug. 3. 23:57
 2/39 anonim ***** válasza:
82%

Aki ennyi megtakarítással nem vállal gyereket, az csak a kifogásokat keresi.

Akinek van stabil lakhatása, meg mindkét szülőnek normális munkahelye, ott lehet vállalni párszázezer megtakarítással is, nem fognak nélkülözni.Ilyen körülményekbe is egy gyerek felnevelése röhögve belefér, megoldja egy szülőpár, ha akarja.

aug. 4. 00:11
 3/39 anonim ***** válasza:
83%

Na ezért nem születik elég gyerek a fejlett világban.

Komolyan, mennyi pénz kéne egy gyerekhez? 200M? 400M? ???

Nem értem miért van lepontozva a 2.

aug. 4. 01:12
 4/39 anonim ***** válasza:
43%
Utálom a gyerekeket. aakkor se vállalném ha milliárdjaim lennének.
aug. 4. 01:50
 5/39 anonim ***** válasza:
84%
#3 Konkrétan annyi félretett pénze van, hogy még a gyerek születése előtt vehetne neki egy lakást, amit kiad albérletbe.A bérleti díjat meg mind félretehetné.
aug. 4. 01:55
 6/39 A kérdező kommentje:

Persze beleölöm a pénzem egy sz R valamibe hogy ne legyen tartalékom ha akarod csináld én nem.

Legalább 80 millió forintnak kéne lennie hogy a gyereke ne szenvedjen hiányt semmiből.

aug. 4. 02:00
 7/39 anonim ***** válasza:
93%

Jól van.Keresd hozzá a hiányzó pénzt, ha nem megy, akkor meg nem lesz gyereked.Semmi gond, amúgy sem akarsz igazán gyereket.

Te tipikusan az a fajta vagy, ha 80 millád lenne, akkor állítanád, hogy 200 millió alatt mélyszegénységben fog a gyerek nélkülözni.Ha 200 millád lenne, akkor meg kitalálnád, hogy 500 millió sem elég semmire.Igen, tudjuk.

aug. 4. 02:05
 8/39 anonim ***** válasza:
82%

6. 80M? Mármint lakás + kocsi + 80M? És lesz valaha annyid? Csak, mert nem biztos, hogy 59 évesen kéne szülnöd.

(Vagy te is ilyen átlag Gyakoris vagy, aki 7 éves kora óta melózik, 14 évesen már havi 450-et keresett, és 20 évesen van 2 diplomája?)

aug. 4. 02:05
 9/39 A kérdező kommentje:
Persze van lakásom és autóm ez alap.
aug. 4. 02:08
 10/39 anonim ***** válasza:
91%

9. Ja..., te tényleg nem akarsz gyereket, csak kifogást keresel!!!

Amúgy kevés lesz a 80M. [link]

aug. 4. 02:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!