Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Válalnál gyereket ha csak 27...

Válalnál gyereket ha csak 27 millió forint megtakarításod lenne?

Figyelt kérdés
aug. 3. 23:51
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Nem azért mert beteg lenne te állat.
aug. 4. 02:13
 12/39 anonim ***** válasza:
94%

Ha valakinek van lakása és autója, dolgozik, feltételezem jó fizetésért, annak hogy nem elég 27 M Ft megtakarítás?Mire nem elég?

Miért ne tudná a fizetéséből eltartani a gyereket, esetleg abból félre is tenni?Mire kellhet ennél több pénz? Komolyan nem értem.

aug. 4. 02:17
 13/39 anonim ***** válasza:
92%
Troll, prolihergelő kérdés.
aug. 4. 02:28
 14/39 anonim ***** válasza:
94%
13 és nem veszik észre
aug. 4. 02:29
 15/39 anonim ***** válasza:
91%
Még kutyát se.
aug. 4. 03:06
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nyomorult vesztes kamukérdése. Ne válaszoljatok neki, hanem jelentsétek.
aug. 4. 07:46
 17/39 A kérdező kommentje:
Mért lenne kamu?
aug. 4. 07:47
 18/39 anonim ***** válasza:
94%

Pff, ne viccelj, 120M alatt még egy szobanövényt se vennék, milyen felelőtlen már az ilyen..?

Amúgy 2 gyerekem van, nincs 27M ft megtakarításunk (se 80, se 120), cserébe van két lakás, amit kiadunk albérletbe és majd a gyerekeknek életkezdésre jó alap lesz, na meg egy, amiben mi is lakunk. A számlán tartott pénz csak inflálódik el a francba, bezzeg az a lakás, amit 6 éve megvettünk 24M-ért, azt most már 55-ért tudnánk eladni, ilyen kamatot egy bank meg állampapír sem tud biztosítani. Szóval azért elgondolkodnék ezen a párnacihába varrt likvid vagyon dolgon. Szerintem ha az embernek van 2-3M forint a számláján, az untig elég bármire, gyerekre is meg mindenre, kényelmes, biztonságos, nem fog hiányt szenvedni a gyerek. Nyilván úgy, hogy ez ugye csak a megtakarítás, és nem ezt élik fel. Ha úgy akarsz gyereket vállalni, hogy miután megszületett, te már az életben ne dolgozz, akkor igazad van, úgy nagyon kevés a 27M (de talán a 80 is, bár nem tudom, ezt a számot honnan szülted :D ), de ha esetleg tervezel dolgozni is legalább a gyerek óvodás korától kezdve, akkor nem kell ennyire túlzásba esni.

Nyilván troll a kérdező, de tuti vannak, akik hasonlóan gondolkodnak igaziból is, nem trollkodásból, így nekik lehet, hogy hasznosak a komoly válaszok is.

aug. 4. 07:52
 19/39 anonim ***** válasza:
92%

Talán itt az értékrenddel vannak gondok!

Nem csoda, hogy rossz alapra vetítve ilyen kérdést tettél fel.

aug. 4. 07:56
 20/39 anonim ***** válasza:
86%

Nincsen még 1M-se és jön a gyerek, most mi lesz????

Ellenben van egy saját lakásom, egy elég jó kombi családi autóm és most építem a 140nm-es házam.

Nem tudom ki gondolkodik így, ahogy te?! Minek kéne pénzt felhalmozni gyerekvállaláshoz? Legyen lakás, autó, normális fix fizetés. Aztán szépen lassan a többi, ház stb..

aug. 4. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!