Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik barátkozós fórum...

Létezik barátkozós fórum anyukáknak?

Figyelt kérdés
Szerintem sokan küzdünk azzal a problémával, hogy a gyerek születése után elmagányosodunk. Én is szeretnék barátkozni, de nem tudom, hol találnék hasonló gondolkodású anyukát.
júl. 29. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Én nekem már tíz éve nincsenek barataim, amióta megszületett az első gyerekem.

Ismerőseim vannak, akikkel beszélgethetek, de barátaim nincsenek.

Elég szar így, plusz nemrég el is költöztünk, és a településen az anyukák már össze vannak szokva.

Ha kimegyünk a kisfiammal a játszótérre, hiába vannak ott, nem is néznek rám, ők tök jól elbeszelgetnek, mintha ott sem lennék.

júl. 29. 22:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, csinálok egy ilyen “társkeresőt”, ha már ez a szakmám és én is ebben a cipőben járok.
júl. 29. 22:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Létezik ilyen app. Momz a neve.
júl. 29. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az oldalon van ismerkedés/barátkozás kategória, kéne kiírni oda egy ilyen kérdést és időnként kiemelni. Mondjuk kb. így: Anyukák, ki szeretne új barátokat? A felesleges körök elkerülése végett tüntesd fel lakhelyed, korod és a gyerekek korát.
júl. 30. 08:37
 5/8 A kérdező kommentje:
De jó, koszi a tippet!
júl. 30. 08:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Pont ilyet kerestem, mint a Momz🙂
júl. 30. 08:47
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Én is nagy reményekkel töltöttem le a momz appot. Bejeloltem kornyekbelieket, ez nagy szó nálam, mert introvertált vagyok baromira, de a magány nagy úr. Hát 1 jelölt vissza végül, de őt pont ismerem személyesen és nem túl barátkozós alkat. Biztos már velem van a baj.
júl. 30. 11:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom a rossz tapasztalatot, utolsó! :( én is ráírtam valakire, majd meglátjuk, válaszol-e. Egyébként aki olvassa és Keszthelyen vagy a közelben lakik és szívesen beszélgetne, az nyugodtan írjon itt is.
júl. 30. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!