Panna vagy Anna?
Figyelt kérdés
júl. 28. 14:53
3/14 anonim válasza:
Teljesen szubjektív válasz. :) Fölösleges lepontozni.
Az Anna név mindig is tetszett, éppen az egyszerűsége miatt, mármint hogy két hangból áll (duplázva), mégis szép - a hangzása is.
Nem mondok nagy okosságot, de talán az emberi tapasztalataink alapján is tetszik vagy nem tetszik egy-egy keresztnév. Annákról nincs rossz emlékem.
A Panna is szép név, nem is ismerek Pannát, tehát nincs rossz tapasztalatom, de számomra (nem akarok ezzel megsérteni senkit) inkább gyerekkorban használatos név, felnőtt nő számára már kevésbé jó, szerintem. Viszont egyedibb, ritkább.
Szerintem.
5/14 anonim válasza:
Mondtam, hogy fölösleges lepontozni. :D :D :D
Legyen Hanna!
Nektek tök mindegy az az egy betű!
6/14 anonim válasza:
Anna jobban tetszik hangzásban, de túl gyakori. Mondjuk mostanság a Panna is elég felkapott lett.
8/14 anonim válasza:
Anna. A Panna becenév, azt nem adnám a gyerekemnek.
10/14 anonim válasza:
Nekem a Panna jobban tetszik. Számomra önállósult név, nem az jut róla eszembe, hogy becenév.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!