Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik nem akartok visszamenni...

Akik nem akartok visszamenni dolgozni ahonnan elmentetek szülni, ti mennyit idegeskedtetek ezen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most fogok szülni nemsokára és mielőtt eljöttem borzasztóan megromlott egy kolléganőmmel a viszonyom. Vezető pozícióban voltam, most majd ő veszi át a helyem. A fizetésem jó volt, de úgy gondolom már nem tudok azzal az emberrel együtt dolgozni aki a szülés előtt a munkámat ennyire megnehezítette, és stresszeltem miatta. Gondolom mikor vissza megyek ő marad majd a vezető, és még nehezebb lesz majd vele. Attól félek az egész csed és gyed alatt majd ezen fogok kattogni,hogy hova menjek majd dolgozni, és ha nem találok új állást kisgyerekkel akkor ,hogy vissza kell majd abba a közegbe mennem. Ti idegeskedtetek ezen, akik szintén olyan helyről mentetek el szülni ahová nem vágytok vissza?

júl. 28. 00:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Munkakozvetito alltal dolgoztam es mikor kiderult hogy babat varok visszamondtak a kolcsonzest.. allomanyba vagyok a kozvetito fizet.. bar meg csak 20 hetes vagyok.. hat mivel kistesot szeretnenk igy valoszinuleg idoelott neki is fogunk..
júl. 28. 13:58
 12/12 anonim ***** válasza:
57%

Októberben születik a babánk és nem vagyok hajlandó a munkával kapcsolatban egy másodpercet sem idegeskedni, legalább 2 évig itthon leszek a kicsivel, ha úgy látjuk és megengedhetjük majd magunknak akkor akár 3 évig is, utána eldöntjük, hogy szeretnénk-e másik babát ha igen akkor továbbra sem idegeskedek a munkán, ha visszamegyek dolgozni akkor meg valami majd csak lesz, valahova csak felvesznek es utána még van lehetőségem továbbállni majd jobb munkahelyekre.

Szóval úgy érzem egyik fajta munka sem szégyen, ha nem a diplomámmal helyezkedem el akkor átmenetileg máshol is jó lesz és majd adódik úgyis lehetőség.

júl. 28. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!