Akik nem akartok visszamenni dolgozni ahonnan elmentetek szülni, ti mennyit idegeskedtetek ezen?
Nem tudom megérteni, hogy 2024-ben miért jelenléti munkára rendezkednek be a nők, ha gyereket is akarnak.
Nem tudok kapcsolódni, nem értem.
Nem értem, hogy egyáltalán mi az, hogy van egy hely, ahová neked be kell járni kötelezően, ha egyszer nincs rá időd, meg más dolgod is van. Jelen esetben gyerek, neki az ügyei.
Mi tart vissza benneteket, hogy megnézzétek mihez értetek, és végre passzív jövedelmetek legyen. Az idegeskedés is megszűnne.
Elárulom, azért nem foglalkoztakagatokkal, mert a környezet kiszolgálása a legfontosabb. Nem pedig magatokra fordítani pár hetet, hónapot míg kialakítjátok a stresszmentes életet gyerekkel.
"Gondolom mikor vissza megyek ő marad majd a vezető, és még nehezebb lesz majd vele. "
Rosszul gondolod, mivel uyganabba a pozícióba kell hogy vissza vegyenek, mint amiből elmentél szülni
3as
Abban a pár hétben, hónapban meg majd éhenhal a gyerekkel együtt.
Passzív jövedelem? MLM-re gondolsz? Nagyon remélem, hogy nem mert óriási a bukási ráta. Renegeteg pénzt beleöl az ember és többsége sosem kapja vissza, hogy legalább 0-n legyen.
Nem mindenkinek adatik meg az otthonról dolgozás lehetősége.
A link lemaradt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Nekem nem is volt választásom, hogy visszamnejek oda ahonnan eljöttem.
Mikor 10hetes voltam, meghalt a főnököm, bezárt az iroda (terhesen még végigvittem az ügyeket, szülésem után zárt be).
Én 2 gyereket szültem, 5 évet voltam itthon.
Kb az utolsó évben kezdtem el ezen görcsölni, hogy hogy lesz így munkám, hogy lesz így bölcsi,hogy oldjuk ezt meg?
Aztán minden jött kb magától. A bölcsit megoldottuk, 2 hét alatt munkár is találtam.
Nem izgat, mert több millió ftot raktam félre, abból a megfontolásból, hogyha évekre kiesek, akkor se haljunk éhen. Beleszámolva, hogy férj is kiesik a képből, de ha ő dolgozik (mérnök), akkor nagyon nem fenyeget minket az éhhalál.
Én pénzügyi területen dolgoztam, ezzel lehet máshol is munkát találni, csak a zárások és egyebek nem gyerekbarát dolgok, ennyi a bajom vele. Fontolgatok más képzést gyes alatt, még meglátjuk (a második baba 7 hónapos, még arrébb van), de nem izgulok, mi lesz még évek múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!