Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik nem akartok visszamenni...

Akik nem akartok visszamenni dolgozni ahonnan elmentetek szülni, ti mennyit idegeskedtetek ezen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most fogok szülni nemsokára és mielőtt eljöttem borzasztóan megromlott egy kolléganőmmel a viszonyom. Vezető pozícióban voltam, most majd ő veszi át a helyem. A fizetésem jó volt, de úgy gondolom már nem tudok azzal az emberrel együtt dolgozni aki a szülés előtt a munkámat ennyire megnehezítette, és stresszeltem miatta. Gondolom mikor vissza megyek ő marad majd a vezető, és még nehezebb lesz majd vele. Attól félek az egész csed és gyed alatt majd ezen fogok kattogni,hogy hova menjek majd dolgozni, és ha nem találok új állást kisgyerekkel akkor ,hogy vissza kell majd abba a közegbe mennem. Ti idegeskedtetek ezen, akik szintén olyan helyről mentetek el szülni ahová nem vágytok vissza?

júl. 28. 00:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Sokat. Egyébként is már hányingerem volt az egésztől, pedig magát a munkát szerettem. Majd a férjem otthagyott minket és vidékre költöztünk, nem fogok órákat ingázni. Most már azon idegeskedem, hogy hova jelentkezzek majd. Jelenleg részmunkaidőben dolgozom máshol (gyerek még nem bölcsis), lehet ittmaradok. Csak fizetês meg olyan 100 ezerrel kevesebb lesz.
júl. 28. 00:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Januártól pont ez lesz a problémám... Még nem akarok belegondolni. Fogalmam sincs, hogy új helyen (próbaidőben) hogy tolerálják, higy a gyerek állandóan beteg. Sehogy.
júl. 28. 06:04
 3/12 anonim ***** válasza:
3%

Nem tudom megérteni, hogy 2024-ben miért jelenléti munkára rendezkednek be a nők, ha gyereket is akarnak.

Nem tudok kapcsolódni, nem értem.

Nem értem, hogy egyáltalán mi az, hogy van egy hely, ahová neked be kell járni kötelezően, ha egyszer nincs rá időd, meg más dolgod is van. Jelen esetben gyerek, neki az ügyei.

Mi tart vissza benneteket, hogy megnézzétek mihez értetek, és végre passzív jövedelmetek legyen. Az idegeskedés is megszűnne.

Elárulom, azért nem foglalkoztakagatokkal, mert a környezet kiszolgálása a legfontosabb. Nem pedig magatokra fordítani pár hetet, hónapot míg kialakítjátok a stresszmentes életet gyerekkel.

júl. 28. 06:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
3as ez tök jó ötlet...ha megadod a számod, ha kórházba kerülsz majd telefonon kötök be neked infúziót oké?
júl. 28. 06:42
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

"Gondolom mikor vissza megyek ő marad majd a vezető, és még nehezebb lesz majd vele. "

Rosszul gondolod, mivel uyganabba a pozícióba kell hogy vissza vegyenek, mint amiből elmentél szülni

júl. 28. 07:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

3as

Abban a pár hétben, hónapban meg majd éhenhal a gyerekkel együtt.

Passzív jövedelem? MLM-re gondolsz? Nagyon remélem, hogy nem mert óriási a bukási ráta. Renegeteg pénzt beleöl az ember és többsége sosem kapja vissza, hogy legalább 0-n legyen.

Nem mindenkinek adatik meg az otthonról dolgozás lehetősége.

júl. 28. 07:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sokat, pedig még meg se szültem. Ez az én kérdésem, itt mér elpicsogtam a bánatomat, aki nem érti, hogy alakul ki egy ilyen helyzet, talán ezen keresztül megérti. Vagy nem...
júl. 28. 08:25
 8/12 anonim ***** válasza:
júl. 28. 08:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem is volt választásom, hogy visszamnejek oda ahonnan eljöttem.

Mikor 10hetes voltam, meghalt a főnököm, bezárt az iroda (terhesen még végigvittem az ügyeket, szülésem után zárt be).

Én 2 gyereket szültem, 5 évet voltam itthon.

Kb az utolsó évben kezdtem el ezen görcsölni, hogy hogy lesz így munkám, hogy lesz így bölcsi,hogy oldjuk ezt meg?

Aztán minden jött kb magától. A bölcsit megoldottuk, 2 hét alatt munkár is találtam.

júl. 28. 08:49
 10/12 anonim ***** válasza:
34%

Nem izgat, mert több millió ftot raktam félre, abból a megfontolásból, hogyha évekre kiesek, akkor se haljunk éhen. Beleszámolva, hogy férj is kiesik a képből, de ha ő dolgozik (mérnök), akkor nagyon nem fenyeget minket az éhhalál.

Én pénzügyi területen dolgoztam, ezzel lehet máshol is munkát találni, csak a zárások és egyebek nem gyerekbarát dolgok, ennyi a bajom vele. Fontolgatok más képzést gyes alatt, még meglátjuk (a második baba 7 hónapos, még arrébb van), de nem izgulok, mi lesz még évek múlva.

júl. 28. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!