Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Késett a mensim több mint 2...

Késett a mensim több mint 2 hetet, sokat idegeskedtem a mamám miatt, és még ebbe a hónapban vesztettem el, De már megjött, de nagyon érdekesen, nem úgy mint szokott szerintetek milyen oka van ennek, milyen veszélyek állnak fent?

Figyelt kérdés
kérlek segítsetek!
2013. dec. 17. 07:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Stresszelted magad a mamád elvesztése miatt, előfordul, hogy emiatt másképp jön meg a menstri, van akinek nem is jön meg.
2013. dec. 17. 07:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet a astressztöl. sokaknak akár hónapokra ki is marad ilyenkor.
2013. dec. 17. 07:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha fennáll a lehetősége a terhességnek akkor csinálj tesztet. Ha nem akkor lehet a stressztől én is hallottam ilyet. Bár én már sokat stresszeltem, sosem volt hogy nem jött meg, de nem vagyunk egyformák, és még ezenkívül is számtalan oka lehet. Ha nem áll helyre, vizsgáltasd meg magad.
2013. dec. 17. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!