Amikor lusta napod van, van bűntudatod miatta?
Korábban volt. Már 2 gyerekem van, most már nincs.
Ma nekem is ilyenem van. A nagyobbik gyerek kakaós csigát evett reggelire, jelenleg azzal köti le magát, hogy apró cafatokra vágja a szelektív szemetet, és mindenhol műanyag darabok vannak, a kicsi meg nyalogat egy fakanalat. Én meg pörgetem az instát meg a gykot. Pedig most bármit is csinálhatnék. Majd holnap...
Ne legyen bűntudatod. Ma én is lusta napot tartok! Egészségünkre.
A kiégés elkerülésének legjobb módja amúgy! Beiktatni néha pihenőt a monoton hétköznapokba.
Változó.
Inkább azt mondanám,kb délután két három óráig bírom a gyerekkel,utána már csak robot üzemmódban várom a férjem,aki őt utána ér haza.
De ma éjjel megint két részletben aludtam öt órát,és hajnali hatkor végképp végeett az éjszakában. A délelőtti alvása fel óra volt ..gyakori az ilyen és hasonló napok
Na ilyenkor már délelőtt tízkor apát várjuk. Persze foglalkozók vele,de a túlélés sokszor e elnyeg
Ez van,nekem sincs se nagymama se nagypapa se senki.aki nekem osztja az észt az jöhet segíteni. Ha azt nem akar akkor pofa alapallasba.
Ne.bantsd magad
Egy másfél éves örökmozgó kislány burnout szélén táncoló anyukája.
Dehogyis. :D
Ilyen az élet, nem lehet mindig 120%-on pörögni.
Köszi mindenkinek, máris jobban érzem magam, hogy nem csak én tartok lusta napot.
#5 együttérzek veled, az én kisfiam tegnap este 3x is felkelt, alig aludtam valamit, a nagy fiam meg már negyed 6-kor felébresztett. Itt van 1 óra és még mindig nem alszanak, lehet ma nem is fognak már, de azért megpróbálom még egyszer, hátha, és ha sikerül, akkor talán én is tudok aludni velük egy kicsit.
Nekem egyáltalán nincs bűntudatom. És azért sem, mert két hetente takarító jár hozzánk. :)
Annnnnnyiszor KELL olyasmivel foglalkozni, amihez nincs kedvem teljes mértékben, mást "szolgálni", más igényeit előtérbe helyezni, stb., hogy nem hogy bűntudatom nincs, inkább megnyugodott a lelkem, hogy legalább a takarítás egy részét "leadhattam", plusz ha éppen van lehetőségem két gyerek mellett tespedni, akkor tespedek. Ennyi nekem/nekünk is jár szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!