Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon eltérő gyermeknevelési...

Nagyon eltérő gyermeknevelési gondolkodás, módszer?

Figyelt kérdés

Férjemmel nagyon sokat veszekszünk saját gyerekünk nevelésén. Nem gondoltam volna, hogy ebből lesz a legnagyobb probléma. Ő nagyon laza, minden mindegy én inkább kovetkezes, szabalytarto típus vagyok. 1 éves a babank. Mivel én vagyok itthon vele én alakitom a nálunk az amibe ő rendszeresen belekot. Alvás pl. Én nem hagyom késő délután aludni, hogy este könnyebben menjen, ő hagyja este meg velem porol ha nem alszik és rám hagyja. Én szeretem a kaját is betartani, ő ha menni kell valahova neki mindegy mit eszik, majd lesz valahogy. A másik a hiszti, belém köt ha meg merem vigasztalni és elmagyarázni, hogy ne hisztizzen ezt ezért azt azért nem szabad, ő veszekszik velem, hogy csak nálam nyugszik meg a gyerek mert annyira hozzám szokott (ezt a dumát nem is értem, hisz én vagyok az anyja)

Nem tudja felfogni, kicsi még most fedezi fel a világot és van akitől megijed a gyerek és akkor tamogatni kell és elmondani neki senki nem fogja bántani. Ha valahol vagyunk tehernek érzi, hogy a gyerek csak az ő vagy az én kezemben van el. Szóval ezek vannak dióhéjban. Őszintén szólva már nem tudom érdemes e maradni. Mit tennétek? Ez nem az a férfi/apa akit megismertem.

júl. 17. 11:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10. Elmondtam, szerinte felesleges a napirend, szerintem meg nem. Ezen volt a vita, amit azóta már megoldottunk.
júl. 19. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!