Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez tényleg ilyen borzasztó...

Ez tényleg ilyen borzasztó dolog (tejfakasztó)?

2010. okt. 31. 22:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én irtam ki a kérdést. Mivel nem Te voltál ez egyetlen hanem kb. 20. ezért bátorkodtam MEGKÉRDEZNI mi a tejfakasztó buli miután életemben nem hallottam róla.

És miért kell pelenka a bulira? Miért nem visztek tejet? Csak kérdezem mert számomra ez az egész nem világos. Szülés után elmegyünk meglátogatni az anyukát viszünk ezt azt. Ez akkor most nem ugyanaz?

Ez nem bántáskérdés volt oda is irtam csak KÍVÁNCSI vagyok...

Senki nem irta hogy borzsasztó csak NEM TUDOM MI EZ.

A ruhafogast meg multko irta valaki azért kért pelenkát hogy ráakassza szintén tejfakasztó bulira. Gondoltam hátha elmagyarázza valaki mi poén.

2010. nov. 1. 06:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg veszel a textilpelust abba gyönyörűen lehet hímerni és jobban belefér egy képkeretbe. (utolsó)
2010. nov. 1. 06:33
 13/16 A kérdező kommentje:

A kommentem a linkelt kérdéssel együtt értelmezhető, külön valóban zavaros.

Kedves Utolsó! Én nem nagyon olvastam ilyen jellegű kérdést, de nyilvánvalóan elkerülhette a figyelmemet. Ezért értelmeztem úgy,hogy nekem céloztad a kérdést.

A tejfakasztó bulit a fiúk tartják, amint anyuka megszülte a babát, nálunk másnap volt, mert apásszülésünk volt, és fáradt volt a barátom.

Ilyenkor az újdonsült apuka meghívja a barátait, vagy akivel szeretné megosztani az örömét, hogy apuka lett és kirúgnak a hámból. Elméletileg "azért isznak", hogy a kismamának mihamarabb legyen teje.

A textilpelenka tényleg jó ötlet:)bár a pelenka pedig emlék, a kórház miatt is.

2010. nov. 1. 08:28
 14/16 A kérdező kommentje:
És igen, azért írtam ki korábban két kérdést (amit töröltek), mert konkrétan 2 db 2-es Liberót szerettem volna venni. Mivel az első kérdés vételről, a második kérésről szólt, a moderátorok törölték a kérdésem.
2010. nov. 1. 08:32
 15/16 A kérdező kommentje:
A linkelt kérdést nem én tettem fel.
2010. nov. 1. 08:34
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1-es liberom van, ha az is jó, akkor elküldöm neked szívesen azt a két darabot. Írj privit.
2010. nov. 1. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!