Más is érzi hogy ez a nap valami borzasztó?
Figyelt kérdés
Konkrétan mindjárt a falnak megyek. Csak hízok, már utálom magam enni is utálok. Tejem kevesebb van, az idő rossz nem várt barátnő leve hogy nálluk minden happy és már a foguk is kinn van. Wáááááá2011. febr. 1. 15:33
1/7 anonim 

válasza:

Én is kicsit depis vagyok ebben az ocsmány időben :( És a gyerekek alig aludtak délután, apjuk most hívott, hogy csak késő este ér haza...
Napsütést és szép időt akarok :)
2/7 A kérdező kommentje:
ez a sokadik még az idő is rossz. próbálok optimista és derülátó lenni de ma valahogy nem megy egyszerűen csak sírhatnékom van.
2011. febr. 1. 15:40
3/7 anonim 

válasza:

Nálam meg pont az az érdekes, hogy a 4 hónapos picim egész nap alszik szinte, hol ott alig szokott napközben aludni. Ha pedig fent van akkor nyűgős és hisztis. Remélem nem lesz beteg.
4/7 anonim 

válasza:

Kisfiam egész nap csak bújik és üvölt, felváltva....
5/7 anonim 

válasza:

Pont mint az utolsó, nekem a fiam is egész nap nyöszög, állandóan a nadrágomat rángatja, ha le s ül játszani, an kb 3 percem amíg észbe nem kap,és jön nyafogva, pedig lát, de szerintem ő sem tudja mi baja.+ én s feszültebb vagyok...csoda jó nap!!!! pfffffffffffffff
6/7 anonim 

válasza:

Már azt hittem soha nemlesz vége a napnak.Tiszta depi voltam egész nap,sírni akartam de még könnyem sem jött,semmi sem volt jó,és a 17-hónapos fiam is kihúzta a gyufát párszor:(
Agyamra megy a hideg,a bezártság,és az hogy minden napunk ugyan úgy telik el.Ha kimegyünk sétálni senkivel sem találkozunk,bezárkózik az egész falu.Esküszöm magam miatt kise tenném a lábam a házból de a fiam igényli minden nap a friss levegőt.
Apának is elpanaszkodtam ma magam,és azt mondta hétvégére csinálunk valami csládi programot,hát kíváncsi leszek rá!
Szebb napokat mindenkinek!:)
7/7 A kérdező kommentje:
Elpanaszoltam magam így étvégén kimegyünk a medvefarmra!:)elvileg vasárnap jó idő lesz.
2011. febr. 2. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!