Aki a segítség hiánya miatt nem vállal(t) még egy gyereket?
Vagy megoldjátok ti ketten - a férjed is kiveszi a részét a gyereknevelésböl, nem intézi el azzal, hogy ö dolgozik, vagy felfogadtok babysittert idönként, vagy marad az egy gyerek.
Nekem/nekünk soha nem volt segítségünk, kb 1500 km-re van a rokonság, mi megoldottuk, pedig 4 gyerek lett. (A 3. ikerpár)
Én is szerettem volna negyedik gyereket, hogy a kisfiamnak legalább legyen édestestvére és párommal még egy közös, de sem fizikailag, sem mentálisan nem bírnám már.
A kisfiam elég nehéz eset, többemberes még így 3 évesen is. Párom külföldön dolgozik, hetekig senki nem nyitja rám az ajtót, segítség nulla.
Úgyhogy sajnos én ezt a témát elengedtem.
Persze,meg lehetne oldani,D emokyen áron? Pont ez az. Nekem is van más racionális érvem is,de ez az elsődleges.
Egyébként a lelki dolgok,egy beszélgetés,stb is jó lenne. Ezért szerintem más,akinek bár fizikailag nincs ugyanúgy segítsége,de fel tud hívni valakit,főleg,ha a szüleit,az lelkileg sokat tud adni. Nekem aferjemen kívül senkim nincs. Ennek gyerekkoromban a mérgező szüleim,felnőtt koromban pedig a sok költözés,illetve az élet előteremtése miatti állandó munka miatt nem volt lehetőségem. A férjem van,de mégis jobb és természetesen. lenne egy nagyobb védőháló. Próbáltam barátkozni,de valahogy mindig rosszul sül el,úgy látom ebben a korban már ez nem megy úgy,nem olyan igazi barátság lesz,én meg nem szeretem a felszinesseget. De ez már egy másik történet. Köszönöm a válaszokat,jöhetnek meg. Még egyszer,nem tanacskero hanem tapasztalat kérő a posztom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!