Már sose lesz saját családom?
Figyelt kérdés
Jelenleg 26 vagyok srác... Azt veszem észre hogy már minden tini szül... Minden ismerősömnek már gyereke van. És így max pót apa lehetek ha egyszer lesz valakim. Mert ha már van gyereke lehet elég egy... Ez nagyon aggaszt.. és szomorú is vagyok... Lassan nem lesz olyan 20-25 evés akinek ne lenne gyereke...júl. 9. 04:30
11/14 anonim válasza:
Jézusom, elég fura közegben mozoghatsz, ha ott mindenki ilyen fiatalon szaporodik. Manapság 30+, pasik még 40+ is, a normális kor erre.
12/14 anonim válasza:
Én meg pont az ellenkezőjét veszem észre annak amit leírtál, nem születik gyerek (ez köztudott tény), nem alakulnak valamire való kapcsolatok, az emberek jelentős többsége már nem is tervez családot. A férfiak kiégtek pont emiatt a legyen saját lakás stb. miatt, a nők normáit a szociális média letaszította a slágerlistákról. Rengeteg embert ismerek aki szimplán lemondott arról is hogy lesz egy stabil kapcsolata, teljesen mindegy hogy mennyi pénze van, vagy hogy néz ki. De szerintem manapság ne ezen kattogj hogy lesz gyereked vagy nem, teljesen felesleges családcentrikusságra törekedni mert akkor te is kiégsz meg frusztált leszel. Az egyéni stabilitásodat építsd 26 évesen, ne a magányon picsogj meg azon hogy nincs gyereked, mert ezek miatt hamarabb lefog főni a kávé mint gondolnád.
13/14 anonim válasza:
20-25 éveseknek csak bizonyos körökben van gyereke. Nem ez az átlag, sem a normális.
14/14 Senior Séf válasza:
Na igen. Manapság aztán tényleg az a trend, hogy mindenkinek van gyereke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!