Már sose lesz saját családom?
Figyelt kérdés
Jelenleg 26 vagyok srác... Azt veszem észre hogy már minden tini szül... Minden ismerősömnek már gyereke van. És így max pót apa lehetek ha egyszer lesz valakim. Mert ha már van gyereke lehet elég egy... Ez nagyon aggaszt.. és szomorú is vagyok... Lassan nem lesz olyan 20-25 evés akinek ne lenne gyereke...júl. 9. 04:30
1/14 anonim válasza:
Mivel meleg vagy, így valószínűleg nem lesz.
2/14 anonim válasza:
Jelenleg hülye vagy. Ha ez változik, van esély
3/14 anonim válasza:
Bátyám 31, ő is így gondolkodik. Viszont nem jár el sehova, nem ismerkedik ül otthon a lakásba és homeoffice-ol. Te is ezt teszed?
4/14 anonim válasza:
Oh hát 26 évesen nagyon le vagy maradva, már legalább a második feleséget és a 4. gyereket kellene taposnod… Amúgy azok az ismerőseid akiknek már gyereke van milyen életszinvonalon élnek, azt is megnézted? Mert el nem tudom képzelni, hogy mindenkinél adottak a körülmények ilyen fiatalon
5/14 anonim válasza:
És mit teszel azért, hogy ez változzon?
6/14 anonim válasza:
26 évesen még a nők sem aggódnak. Ha a környezezedben a tinik is szülnek, akkor ott nem benned van a hiba.
Mar ha nem kamu a kérdes.
7/14 anonim válasza:
Menj elntanulni, a diplomás nem válal 40 alatt gyereket, ott keresgélj 15 év múlva, addig tanulj és gyere fel faluról
8/14 anonim válasza:
Nőként 29 évesen szültem, akkor volt a férjem 33. És az én környezetemben ez az átlag, nem a 18-25 év közötti családalapítás. Hová rohansz? Sokkal fontosabb egy kiegyensúlyozott, tartós, jól működő párkapcsolat, ha ez nincs meg, minek gyerek? A gyerekhez a ház, anyagiak, és érettség megvan? Akik tiniként szülnek, azoknak biztos nincs semmi meg ezekből. Nem csak arról szól a gyerek, hogy kipottyan, és onnantól nonstop rózsaszín köd. Egyáltalán biztos, hogy készen állsz erre? Teszel valamit, hogy legyen egy stabil párkapcsolatod? Teszel érte, hogy legyen saját ház - vagy van már? Simán lehet még, de kicsit neked is fel kell nőni a dologhoz. (Kezdd mondjuk azzal, hogy az identitásod férfi legyen srác helyett. Az sokat tud dobni. Aztán kezdj el úgy is viselkedni.)
9/14 anonim válasza:
7, azért ne túlozzunk. 2 diplomám van, 2 gyerekem és még épp nem vagyok 40.
30 és 35 évesen szültem, első diploma után 6 évvel az elsőt.
10/14 anonim válasza:
Nem maradsz le semmiről, max nem leszel évekig kialvatlan, ideges az állandó babaordítástól, gyerekhisztiktől, nem kell szaros pelenkákat cserélni, játszótérre, oviba, iskolába, orvoshoz hurcolni, lesz időd a hobbidra, szórakozásra és pénzed is több marad, ha nem kell rájuk költeni😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!