Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kiforráztam az új cumikat,...

Kiforráztam az új cumikat, hogy eltudjam tenni a kórházi táskámba. Kiszárad valaha? 🥲🥲🥲 vagy más hogy csinálja hogy ne legyen vizes belülről? 😞

Figyelt kérdés

2024. júl. 8. 12:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%
Ha vizes belülről akkor lyukas.
2024. júl. 8. 12:13
 2/11 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom minden cumi lyukas 😊
2024. júl. 8. 12:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kiszárad persze, de ha a műanyag részével lefele, kicsit megmozgatod a cumit, akkor kifolyik belőle.
2024. júl. 8. 12:18
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Igen, minden cumi lyukas. Nyomkodd ki belőle a vizet amennyire tudod és hagy levegőn. Meg fognak száradni másnapra teljesen.
2024. júl. 8. 12:19
 5/11 anonim ***** válasza:
51%

Kiszarad, de nekem mindig nagyon sokaig tartott, utaltam.

Epp ezert cumikat mar csak sterilizalo zacskoban es a mikroban sterilizaltam, amig volt erre kedvem. Aztan egy ido utan ezt is befejeztem :D

De abba csak 60 ml viz kell, igy nem is ment bele.

De a cumikhoz sokszor adnak kis muanyag tarolot es abban is lehet oket sterilizalni a mikroban, ha ra van irva.

Amugy meg ha meg csak most fogsz szulni es szoptatni tervezel, ne is nagyon adj cumit a babadnak. Majd kesobb raer, ha szeretned, de az elejen nagyon konnyen osszezavarja oket es meg az ehsegjeleket is elnyomhatja.

6/11 anonim ***** válasza:
43%

2, de milyen cumi?

Cumisüvegre való cumi, vagy a száraz cumi?

Mert ha az utóbbi, akkor nekünk egy sem volt lyukas ujjonan sem.

Akkor megy bele víz, ha lyukas.

Tudom, mert a fiam két hetente kiragja őket, akkor tele megy nyállal

7/11 anonim ***** válasza:
10%
Off, és bunkóság, de minek vissel cunit a kórházba, nem akarod a gyereked szoptatni?
2024. júl. 8. 12:22
 8/11 anonim ***** válasza:
18%

a cumisüvegre való cumi valóban lyukas.

A sima cumi nálunk sem lyukas egyik sem újonnan.

2024. júl. 8. 12:26
 9/11 A kérdező kommentje:

Rajta van a kórházi listán.

Amúgy meg az ég adta világon semmi közöd hozzá hogy akarom e szoptatni, vagy sem, nem is ezt kérdeztem...

2024. júl. 8. 12:27
 10/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem lyukas a jatszocumi viszont (szerintem) az illeszteseknel valahol bemegy a viz. Mam, bibs es nuk cumiknal ezt tapasztaltam, ha sok vizben foztem ki oket.
2024. júl. 8. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!