Mi volt a legelképesztőbb utónév, amit valaha hallottál?
Figyelt kérdés
Lehetőleg igaz történeteket várok, ne olyat, mint amit a múltkor egy másik kérdésnél írtak, hogy egy pár éve engedélyezett neve volt a 10 éves gyereknek a buszmegállóban :))2022. okt. 17. 14:34
1/25 anonim válasza:
A minap nosztalgiáztam, és beléptem a régi gimnáziumom facebook csoportjába, ahová fel van töltve az összes tablókép.
Nézegettem a minket megelőző évfolyamok tablóképeit, és nem hittem a szememnek, amikor megláttam Kreszcenciát....
Megkerestem facebookon, a keresztnevéből csinált becenévvel van fent, ami rosszabb, mint a Kreszcencia.
2/25 anonim válasza:
Ajándék. Persze, aranyos meg minden, de soha nem tudnám elképzelni sem magamnak, sem a gyerekemnek :D
4/25 anonim válasza:
Zafira nevűt hallottam az utcán.
5/25 anonim válasza:
Zarina, Davina
Full erőltetettek.
6/25 anonim válasza:
Idén táboroztunk a lányommal, és az egyik táborszervezőt Ajándéknak hívták. Pillanatra nem értettem. Ott egy 26-7 éves felnőtt nő és az a neve, hogy Ajándék?? És igen. Aztán megszoktam. De semmiképpen sem adnám.
7/25 anonim válasza:
Gandalf
Nem csak anyakönyvezhető, hanem tényleg tudok olyanról, akit így hívnak.
10/25 anonim válasza:
Gyopárka. Lányom tanítónénije, és Gyopi néninek hívják a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!