Mit gondoltok ezekről a női nevekről?
Melyek tetszenek illetve melyek nem? Vélemények, gondolatok róluk? Írhattok mindegyikről is véleményt. Illetve ha csak 1-et lehetne ezek közül választani, melyik lenne az az egy? nagy kedvenc? :) -egyik se tetszik- nem jó válasz, inkább ne válaszolj ha tényleg egyik se tetszik.
Emmaléna, Emmaróza, Emma, Etelka, Eliza, Eszter, Bernadett, Hanna, Anna, Lizabella, Lizanna, Marcella, Dorina, Petra, Henrietta, Helen, Helena, Heléna, Gizella, Johanna, Kira, Kiara, Luca, Mályva, Málna, Margó, Mirtill, Miléna, Sára, Sarolta, Nárcisz, Róza, Rózsa, Karolina, Kornélia
Kamilla, Krisztina, Lenke, Lili, Liliána, Lilián, Hedvig
Ennyi névről senki sem fog véleményt írni!
Nekem ami tetszik Emma, Eliza, Hanna, Anna, Petra, Johanna, Luca, Sára, de ezek manapság gyakori nevek. Ha illene a vezetéknévhez a Mirtillt adnám, régóta tetszik, nincs is ilyen nevű ismerősöm.
Mind normális név, max tucat.
Kivéve
Ami összetett, szerintem az borzasztó emmaroza és társai.
Ez olyan mintha 2 név tetszene és nem tudnál dönteni
1. Sarolta/Sára
2. Bernadett
3. Karolina/Kornélia
4. Kira/Kiara
Ezek tetszenek a felsorolt nevekből
Dorina
Sára
Krisztina
Luca
Szerintem nem túl gyakori,(legalábbis felénk) de nem is "felkapom a fejem" ritka
Én Dorina vagyok. Szeretem a nevemet. A 80as évek végén 90es években rajtam kívül senkinek sem volt ez a neve a környékünkön (kisvárosban laktam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!